MIRJANA I GORAN IMAJU DVOJE MALE DECE! Prijavila ga za nasilje i otišla kod roditelja, on ih sve UBIO!

vulkanizer

Foto: Printscreen Facebook

Mrijana Janković (32) iz Novog Sada pronađena je mrtva zajedno sa roditeljima Branislavom i Nadom Pajić u porodičnoj kući u novosadskom naselju Telep.

Za ovaj monstruozan zločin osumnjičen je njen suprug Goran Janović, za kojim traga policija. Goran je inače imao zabranu prilaska do 12. juna, zbog nasilja u porodici za koje ga je Mirjana prijavila 11. maja.

Stravičan prizor zatekao je sestrić, jutros oko 8 časova, koji je odmah o svemu obavestio policiju.

Kako saznajemo, Mirjana i Goran su bili nekoliko godina u braku i dva puta su se rastajali jer je on bio nasilan prema njoj. Kako pričaju komšije porodice Pajić ona se nedavno vratila u porodičnu kuću svojih roditelja gde je jutros i ubijena.

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

Njih dvoje imaju dvoje male dece od 8 i 10 godina, ali za sada nije poznato šta je sa njima i gde su deca bila kada se jeziv zločin odigrao.

Njih dvoje imaju dvoje male dece od 8 i 10 godina, ali za sada nije poznato šta je sa njima i gde su deca bila kada se jeziv zločin odigrao.

POLICIJA INTENZIVNO TRAGA ZA NJIM: Ovo je Goran Janković, osumnjičen da je ubio svoju ženu i njene roditelje (FOTO)

– Oni su bili neko vreme u braku kada su dobili prvo dete. Međutim ubrzo su se rastali zbog nasilja i ona se vratila kod roditelja. Međutim, posle nekog vremena su se pomirili, dobili drugo dete… Svi smo mislili da će ovaj put sve biti u redu, da su se smirili – priča komšinica porodice Pajić.

FOTO: FACEBOOK

Komšije u šoku

“Bili su dobri ljudi, ne može niko da veruje šta se desilo. Mlada, lepa, imali su dvoje dece male, a on kažu da je imao tu zabranu prilaska”, kaže jedan od komšija.

MASAKR U NOVOM SADU: Čitava porodica – otac, majka i ćerka pronađeni mrtvi u stanu s ranama na glavi

Sa njim se slaže i komšinica koja je dodala da je reč o divnim ljudima, za koje se ne može ništa loše reći.

         

(Dnevne.rs/izvor: Kurir.rs)