MILICA (17) POGINULA, LEKARI SE BORE ZA ŽIVOT NJENE DRUGARICE TEODORE (16)! Prijatelji i rodbina nastradale devojke ogorčeni su na ponašanje jednog od mladića, koji je bio s njom u kolima

tuga

Foto: Printscreen Privatna Arhiva

Milica Pandurović (17) iz Čačka preminula je u ponedeljak u bolnici od povreda koje je zadobila u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju uveče desila u selu Trbušani, kada je automobil u kome se nalazila sa dva druga i drugaricom Teodorom P. (16) sleteo s puta.

U nesreći je teško povređena i Teodora P. (16), kojoj se lekari bore za život, pošto ima prelom kičme.

– Teodora i Milica su se u nedelju sat vremena pre tragedije srele sa dva druga i rekle da idu s njima da se provozaju automobilom. Momci su sedeli napred, a njih dve pozadi. Do nesreće je došlo kada je auto proklizao na klizavom putu, najverovatnije zbog neprilagođene brzine. Posle toga, oni su sleteli sa seoskog kolovoza – kaže naš izvor.

Nakon prijema u urgentnu službu, lekari su dali sve od sebe da spasu Milicu, ali je onda dan kasnije izgubila bitku za život.

– Druga devojka je primljena sa izuzetno teškim povredama. Utvrđeno je da ima prelom petog i šestog vratnog pršljena. Ona je u ponedeljak prebačena u Beograd, u Klinički centar – rekla je dr Biljana Kočović, PR čačanske bolnice.

Prema njenim rečima, dvojica mladića iz istog udesa pregledana su na odeljenju hirurgije, a pošto nisu zadobili povrede, pušteni su kući.

HITNA AKCIJA U PREŠEVU! U toku je DRAMATIČNA OPERACIJA na terenu, uhapšen naš policajac, a sve je povezano sa Albancima! (INFO)

Prijatelji nesrećnih devojaka kažu da ih je ova tragedija izuzetno potresla.

– Znali smo da su Mica i Tea otišle da se provozaju i čekali smo ih da se vrate. U gradu je u to vreme bio neverovatan pljusak, pa smo mislili da su ipak odustali od vožnje. Nažalost, ubrzo smo čuli strašnu vest. Svi smo u šoku – pričaju drugarice nastradale i povređene.

Prijatelji i rodbina nastradale devojke ogorčeni su na ponašanje jednog od mladića, koji je bio s njom u kolima i koji je ostao nepovređen.

– On je u nedelju posle udesa iz bolnice objavljivao slike na društvenim mrežama uz komentar da nema ni ogrebotinu. Zamolio bih te momke da poštuju tuđu bol – rekao je Miljan S., prijatelj porodice povređene devojke.

POSLEDNJI DETALJI BRUTALNOG UBISTVA: Nakon fatalnog udarca, Nemanja M. je pozvao HITNU POMOĆ i rekao GNUSNU LAŽ! (FOTO)

Zavijeni u crno – preminula joj majka

Dom Pandurovića od ponedeljka je zavijen u crno. Rodbina i prijatelji dolazili su da izjave saučešće i da Miličinom ocu pruže utehu, ali kako kažu, za njega nema utehe.

– Da tragedija bude veća, Milici je nedavno preminula majka – kaže komšija.

                 

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, D.Č.)