Milan Gurović pretukao ženu i ćerku, a onda hladnokrvno SEO DA VEČERA?!

supruga

Foto: printscreen/Fejsbuk

Nakon što je poznati košarkaški reprezentativac Milan Gurović u utorak uveče pretukao suprugu i maloletnu ćerku, koja je pokušala da zaštiti majku, nanoseći im udarce rukama i nogama, hladnokrvno je seo i nastavio da večera.

Ovo je na saslušanju ispričala Gurovićeva supruga Tanja. Ona je dodala da se incident dogodio u utorak uveče.

Od udaraca koje joj je Milan Gurović zadao nesrećna žena pala je na zemlju, a on je, kako je kazala, nastavio da je šutira. U ovaj užasan napad umešala se i njihova maloletna ćerka, koja je, prema tim navodima, došla nakon što ju je majka pozvala mobilnim telefon i pokušala da je zaštiti.

– One su ispričale da je Gurović ćerku udario u glavu, a potom joj je glavu udarao o stepenik zgrade. Nakon toga je, navodno, seo za sto i nastavio da večera – kaže naš izvor upoznat sa slučajem.

Kusturica odbrusio Izetbegoviću: “ZABORAVLJAŠ DA SU TVOJI LJUDI OPLJAČKALI KUĆU MOJIH RODITELJA”

Kako saznajemo, maloletnica je zadobila povrede nosa, dok Gurovićeva supruga nema vidljive povreed, ali se žali na bolove lica i stomaka.

Guroviću su juče određene dve hitne mere – zabrana prilaska i kontaktiranja sa suprugom Tanjom i ćerkom, kao i udaljenje iz stana. Kako smo saznali, Gurović već ima dosije i jednu krivičnu prijavu zbog nereda na utakmici.

“Hoće da mi napakuje”

“Blic” je juče pre hapšenja uspeo da stupi u kontakt i sa košarkašem, a na pitanje kako je došlo do incidenta, Gurović je imao naročito ciničan odgovor: “Supruga hoće da mi napakuje”.

– Hoće da mi napakuje jer već dve, tri godine hoću da se razvedem, a ona to neće. Neće zato što sam ja Milan Gurović i imam para – kazao je u razgovoru za “Blic” košarkaš.

batine

Foto: Facebook printscreen

Gurović je juče, u vreme kada smo razgovarali sa njim, bio u Novom Sadu kod majke. Odlučio je da priča za “Blic” jer, kako kaže, “želi da se čuje prava istina” o onome što se dogodilo u utorak uveče.

– Ne želim da pravdam sebe, ali žena me je napala. Vratio sam se iz Novog Sada, bio sam kod majke. Žena je odmah počela da histeriše, da me pljuje, odgurnula me je. Tada sam je uhvatio za vilicu i odgurnuo – priča proslavljeni košarkaš.

ZORANOVO SRCE NIJE IZDRŽALO 16 DANA BORBE ZA ŽIVOT: Umro napadnuti vozač autobusa! (INFO)

U tom momentu, njihova 16-godišnja ćerka, za koju bi, kako kaže, “život dao”, skočila je na njega.

– Ćerku sam odgurnuo, zakačio sam je noktom, ima malu rasekotinu. Žena je pozvala Hitnu pomoć i prenemagala se kao da je na samrti, a nema nijednu masnicu – kaže on.

Pravu istinu, kako to Gurović želi, ipak će utvrditi organi gonjenja – najpre Treće osnovno tužilaštvo, a potom i sud.

     

(Dnevne.rs/izvor: Miroslava Brkić, Ana Ž. Adžić)