Manekenka se ubila zbog NESREĆNE LJUBAVI?! Marija Ćurčić teško podnela RASKID dugogodišnje veze

samoubistvo

Foto: Printscreen/instagram

Javnost je bila potresena vešću da je Marija Ćurčić (25), voditeljka i model, u nedelju 11. novembra oko 23 časa izvršila samoubistvo u iznajmljenom stanu u Beogradu.

Kako “Alo!” prenosi, Marija Ćurčić je nedavno raskinula dugogodišnju ljubavnu vezu i taj raskid je veoma teko podnosila.

Nije ostavila oproštajno pismo, a njeni roditelji su van sebe jer njihova ćerka pred njima nije pokazivala da ima bilo kakve probleme koji bi je naveli na samoubistvo. Beživotno Marijino telo pronašli su upravo njeni roditelji, zajedno sa policijom, koju su sami pozvali jer se Marija dva dana nije javljala na telefon. Marija ima i mlađu rođenu sestru, koja je van sebe od boli.

Marija je bila jedna od najpoznatijih beogradskih klaberki, model i devojka koju će svi pamtiti kao nasmejanu, veselu i uvek spremnu za provod. Bila je lepa i uspešna. Ova devojka egzotičnog izgleda studirala je odnose s javnošću na jednom privatnom fakultetu, a za sebe je govorila da je Afrosrpkinja. Rođena je 15.8.1993. bavila se novinarstvom, modelingom, a bila je i PR.

SMRT JE SPREČILA NJENE PLANOVE: Marija je sebi oduzela život, a ovako je govorila o NEPRIJATNIM situacijama!

Samo nedelju dana pre samoubistva, Marija je bila na jednom putovanju otkrila je za alo.rs, devojka koja je želela da ostane anonimna. Ćurčićeva se sa društvom provodila u Rumuniji i ništa nije slutilo na to da će posle nekoliko dana sebi oduzeti život.

Upoznale smo se na putovanju u Brašovu za Noć veštica. Bila je veoma prijatna, zajedno smo se sa grupom provodile, đuskale na žurki, išle na izlete, obilazile dvorce Transilvanije… Pričala je o budućim putovanjima, spominjala neke nove avanture. Zaista me je šokirala vest o njenom samoubistvu! Ne mogu da verujem da je digla ruku na sebe”,  priča izvor Alo.rs i dodaje da je Marija bila poznata kao neko ko je živeo život punim plućima:

JEDNU STVAR NE MOŽE SEBI DA OPROSTI: Darko Lazić zvao seoskog POPA da ISPOVEDI sve grehe

Marija je inače bila poznata kao neko ko je voleo život, provod… svako ko je izlazio po beogradskim klubovima, znao je to. I pre našeg upoznavanja na putovanju, viđala sam je po gradskim dešavanjima i uvek je delovala vesela i čila. I dalje ne mogu da verujem da je izvršila samoubistvo.”

(Dnevne.rs/Glossy.Espreso.rs/Izvor: Alo.rs)