MALTRETIRALI GA ROBIJAŠI: Ispovest zatvorenika o detaljima iživljavanja nad MALČANSKIM BERBERINOM

Malčanski berberin, Foto: MUP

Potraga za Ninoslavom Jovanovićem poznatijim pod nazivom Malčanski berberin traje već 14 dan, i trajaće sve dok ne bude pronađen! Po svemu sudeći, otmičar je dobro osmislio najkraće puteve kroz šume i pored pruge kuda je bežao, napravio je skrovišta i znao koje kuće su napuštene i gde može da se sakrije, i zbog toga ga nije lako uhvatiti.

Nakon punih devet dana agonije i opsažne potrage za Monikom K. (12), u kojoj su bili uključeni i policija, vojne i helikopterske jedinice, BIA, kao i mnoštvo dobrovoljaca, devojčica je pronađena u nedelju u ataru sela Pasjača, polako se opravlja i pod stalnim je nadzorom lekara, psihologa i socijalnih radnika.

Međutim, prepredeni silovatelj Ninoslav Jovanović otmicu devojčice Monike K., prema do sada poznatim informacijama, planirao je mesecima unapred, kao i boravak u šumi, zbog čega sada uspešno izmiče policiji.

Takođe, osoba koja je ranije bila u zatvoru sa Ninoslavom Jovanovićem je ispričala šta je sve Malčanski berberin doživljavao u zatvoru.

– Berberin je bio sa mnom u zatvoru prvi put kada je silovao isto devojcicu, mi smo mu zabijali eskere i nabijali šipku u d*pe – kaže L. T.

POLICIJA APELUJE NA GRAĐANE: Ne puštajte decu nigde samu i obiđite vikendice u ovim mestima

Podsetimo, od trenutka pronalaska devojčice blokirani su izlazi iz svih sela oko Pasjače, brojne patrole kontinuirano su na terenu, a sela nadleću helikopteri. Kako je saopšteno, Malčanski berberin je naoružan i vatrenim i hladnim oružjem, i policija s velikim oprezom traga za njim. U ponedeljak, u kasnim večernjim satima, pripadnici policije pretražili su i selo Jasenovik, međutim, ta pretraga nije dala rezultat.

Od prekjuče, potraga za manijakom koncentrisana je na njegovo rodno selo Malča kod Niša. Na terenu je i dalje oko 500 policajaca i, prema najavama direkora policije Vladimira Rebića, taj broj se neće smanjivati sve dok prestupnik ne bude uhvaćen. U Malči su, osim policijskih patrola, prisutni i pripadnici Žandarmerije, naoružani automatskim oružjem.

Rebić je obišao pripadnike policije koji i dalje tragaju za Ninoslavom Jovanovićem i zahvalio im na svim naporima koje su uložili u pronalasku Monike K. (12), ali i svemu što trenutno rade u poteri za Jovanovićem. On je prilikom posete policijskih službenika u selu Orešac rekao da oni neće dočekati Novu godinu sa svojim porodicama, jer je prioritet Ministarstva unutrašnjih poslova pronalazak i privođenje pravdi Ninoslava Jovanovića.

MALČANSKI BERBERIN JE PRERUŠEN U ŽENU? Intenzivna potraga, policija proverava svaku rupu, svaki zabačeni kutak

– Preduzimamo sve mere i radnje i ubeđem sam da ćemo ga vrlo brzo pronaći – rekao je Rebić, dodavši da sve informacije do kojih je policija došla ukazuju na to da je otmica unapred pripremana, kao i da Jovanović ima lokacije na kojima se krije i da se kreće isključivo kada je smanjena vidljivost.

Direktor policije je rekao da je za otmičarem ipak raspisana plava međunarodna poternica, iako je policija “95 odsto sigurna da nije prešao državnu granicu”

     

(Dnevne.rs/izvor: Espreso.rs)