MALENO SRCE NIJE IZDRŽALO Natalija (8) preminula sedam dana posle brata Veljka (11)…

tuga

Foto: Printscreen Facebook

Posle nedelju dana borbe, osmogodišnja Natalija Stojković iz Velike Plane izgubila je bitku i preminula je od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginuo i njen tri godine stariji brat Veljko.

Devojčica je teško povređena u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd – Niš, kod Velike Plane, 17. jula, kada je “ford ka” kojim je upravljao njen i Veljko deda, Aleksandar Stojković (61) udario u kamion u zaustavnoj traci.

Tom prilikom, Veljko je zadobio povrede od kojih je odmah preminuo, dok su njegovi sestra i deda prevezeni u Beograd na lečenje.

Natalija je zadobila frakturu lobanje i odmah je prevezena na lečenje u Univerzitetsku dečju bolnicu u Beogradu. Od prijema u medicinsku ustanovu lekari nisu želeli da daju bilo kakve prognoze o daljem toku lečenja. Ipak, dva dana posle nesreće, devojčici se za nijansu popravilo zdravstveno stanje, što je ulilo nadu svim ljudima koji su devojčicu voleli da će se možda oporaviti, izvući.

To poboljšanje je nažalost bilo kratkotrajno i devojčica je uprkos naporima lekara preminula u sredu uveče, nedelju dana posle nesreće.

           

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Blic/Ana Ž. Adžić)