MALČANSKI BERBERIN PREBAČEN U BEOGRAD: Ukoliko se dokaže JEDNA STVAR neće biti iza REŠETAKA?

hapšenje

Foto: telegraf

Uprkos oceni stručnog tima od nešto više od godinu dana, kada je pušten na slobodu, pre izdržavanje kazne zbog sličnih krivičnih dela, pokazalo se da “vuk dlaku menja, al ćud ne”

Poznat javnosti kao Malčanski berberin, iz zatvorske ćelije istražnog pritvora Kazneno popravnog zavoda u Nišu prebačen je danas popodne u Centralni zatvor u Beogradu.

-Po naredbi sudije za pethodni postupak Ninoslav Jovanović je prosleđen u Specijalnu bolnicu beogradskog zatvora sa zahtevom za psihijatrijsko veštačenje.

– Reč je o davanju stručne procene o njegovoj uračunljivosti u trenutku otmice i ponašanju tokom bekstva pred poterom policije i uopšte o njegovom psihičkom stanju.

NOVI MOMENAT: Željko MITROVIĆ je ODGOVORIO Vesni PEŠIĆ! Ovo niko nije OČEKIVAO od NJEGA!

Uprkos oceni stručnog tima od nešto više od godinu dana, kada je pušten na slobodu, pre izdržavanje kazne zbog sličnih krivičnih dela, pokazalo se da “vuk dlaku menja, al ćud ne”.

– Posle psijitrijske procene istraga će se opredeliti o eventulanom podizanju optužnice ili donošenju odluke o lečenju u specijalnoj ustanovi – kaže izvor blizak istrazi.

Jovanović je da podsetimo, krajem prošle godine, 20. decembra, kidnapovao dvanaestogodišnju Nišlijku i silom je držao 17 dana bežeći pred policijom, žandarmerijom, vojskom i gradjanima, skrivajući se na području Knjaževca, Svrljiga i Niša.

“BIO JE MOMAK ZA PRIMER” Kolege žandarma koji se razneo sa devojkom o jezivim detaljima!

Srećom, upornom i brižljivo planiranom potragom, policija je uspela da iz kandži kriminalca istrgne devojčicu živu i vrati je porodici gde se, posle kraćeg lečenja u niškom Kliničkom centru, uspešno oporavlja.

     

(Dnevne.rs/Izvor: Alo.rs)