MAJKA I ĆERKA OSTALE NA LICU MESTU MRTVE, TROJE DECE TEŠKO POVREĐENO: Stravična nesreća u centru Novog Travnika

pubovi

Foto: Pixabay

Majka i njena kćerka ostale su na licu mesta mrtve, a još troje dece je teško povređeno, sinoć oko 22 sata u centru Novog Travnika u Bosni.

Njih je Nermin Rustempašić pokosio jurcajući “opel astrom” u alkoholisanom stanju.

Prema izveštajima lokalnih medija, uhapšeni Rustempašić poznat je po konzumiranju narkotika i od ranije poznat policiji.

Tela poginulih, majke i kćerke,  na samo nekoliko metar razdaljine nepomično leže u lokvi krvi.

“KAKO SKRŠTENIH RUKU DA ČEKAM NJEGOVU SMRT” Borba oca iz Despotovca da spasi život sina (1), kojeg su doktori proglasili PACIJENTOM KOJI UMIRE

Za troje maloletne dece prevezenih u bolnicu lekari se i dalje bore za život.

Šokirani građani

Očevici koji su pomogli službenicima Hitne pomoći šokirani su, kažu da od šoka nisu uspeli videti niti je li vozač pešake udario na trotoaru ili na pešačkom prelazu.

– Sve se odigralo tako brzo. Sa ženom sam ulazio u zgradu kad je brat zavikao: “Ne vodi decu iz zgrade”. Kad sam video, noge su mi se odsekle, samo sam bespomoćno stajao, nisam mogao ni pritrčati i pomoći, dok je brat pomagao povređenoj deci – kazao nam je Novotravničanin, koji je svedočio događaju.

BOG ČUVA LJUDE KOJI SE OVAKO ZOVU: Šta znače NAJLEPŠA srpska imena

Stanovnici okolnih zgrada, kažu, upozoravali su da se tom denicom kroz sam centar grada, gdje se nalazi gradska džamija, ali i gradska pijaca, brzo vozi, te da strahuju za svoju decu svaki dan.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs, avaz.ba)