Ljubavni trougao u Vrdniku: Nemanju Grčića ubio ljubavnik njegove žene, ona sve isplanirala?

ubistvo

Nemanja Grčić i Danijela Đilasović/ Foto: Facebook/Danijela Djilasovic

Nemanju Grčića (37) upucao u stomak ljubavnik njegove supruge Danijele Đilasović (43), koja je nakon zločina pokušala da ubedi policiju da joj je muž bio žrtva mafijaške likvidacije

Danijela Đilasović (43), supruga Nemanje Grčića (37), kog je u četvrtak uveče u iznajmljenoj brvnari u Vrdniku ubio Zoran Dimić (52) iz Subotice, uhapšena je zbog sumnje da je bila saučesnik u zločinu.

Kako Kurir saznaje, Đilasovićeva je uhapšena nakon što je otkriveno da je duže vreme bila u paralelnoj emotivnoj vezi sa osumnjičenim ubicom, kao i da postoje jake indicije i sumnje da su zločin počinili zajedno.

Đilasovićeva je, podsetimo, prijavila policiji da je nepoznati muškarac upao u brvnaru i upucao njenog muža dok je nju prethodno odgurnuo i oborio na pod. Najpre se sumnjalo da je u pitanju mafijaška likvidacija, s obzirom na to da je Grčić, navodno, bio označeni pripadnik grupe Alena Kurine, vođe najjačeg kriminalnog klana u Vojvodini.

OŠTRE REČI MONAHA IZ OSTROGA: Devojke, OSKUDNIM OBLAČENJEM privući ćete samo muškarce JEFTINIJE od vas

Do bizarnog preokreta u istrazi došlo je već sledećeg dana, kada je otkriven ljubavni trougao.

Foto: Privatna arhiva

– Osumnjičena supruga ubijenog na saslušanju nije mogla da precizno opiše napadača, samo je rekla da je imao kačket na glavi i da nije bio maskiran. Međutim, njena priča je bila sumnjiva, a na policajce nije uspela da ostavi utisak ožalošćene žene, kojoj su pred očima ubili muža. Odmah su istragu usmerili na nju i otkrili zašto zapravo nije mogla da opiše ubicu – kazao je za Kurir dobro obavešten izvor.

On dodaje da se sumnja da je motiv zločina Dimićeva ljubomora.

– Danijela je navodno duže vreme obećavala svom ljubavniku da će se razvesti od muža. To se, međutim, nije dogodilo, uprkos tome što ju je ljubavnik svakodnevno pritiskao. Naposletku, odlučio je da stvar uzme u svoje ruke i trajno eliminiše suparnika. Sumnja se da su zločin zajedno isplanirali, ali će uloga svakog ponaosob biti utvrđena u daljem toku istrage – kazao je za Kurir dobro obavešten izvor.

VISOK STANDARD, ŽIVOT BEZ STRESA, ZEMLJA BEZ KRIMINALA: Da ta se država zvala Jugoslavija (VIDEO)

On dodaje da je osumnjičeni ubica odranije poznat policiji i da trenutno izdržava zatvorsku kaznu u poluotvorenoj ustanovi.

– Sa druge strane, ubijeni Grčić se dovodio u vezu s klanom Alena Kurine i švercom narkotika. Ranije je osuđivan zbog prodaje heroina i krađe vozila, a privođen je i zbog nanošenja teških telesnih povreda. Zbog šverca narkotika, odležao je zatvorsku kaznu od tri i po godine zatvora – kazao je naš izvor.

HEROJI SU MEĐU NAMA: Kada je video da devojčicu guta voda, Josip Crljen (37) je obučen skočio u reku i spasio je u POSLEDNJEM TRENUTKU (FOTO)

Žena ubijenog vlasnica vrtića i salona lepote?

Kako za Kurir otkriva dobro obavešten izvor, Danijela Đilasović bila je vlasnik jedne privatne predškolske ustanove na Novom Beogradu, kao i salona za lepotu. Pojavljivala se pre nekoliko godina i na televiziji, gde je u emisijama reklamirala svoj salon. S Grčićem je, navodno, imala decu.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)