LJUBAVNA DRAMA U ZEMUNU! DEVOJKA SKINULA MOMKA SA VEŠALA PA GA IZBOLA NOŽEM! On se obesio, a ona DOHVATILA NOŽ!

samoubistvo

Foto ilustracija: Tanjug

Dvadesetpetogodišnja K. M. iz Beograda uhapšena je zbog sumnje da je 7. decembra nekoliko puta nožem ubola momka J. N. (24) u Zemunu, nakon što je on pokušao da se obesi! Sve je kulminiralo zbog ljubomore, jer je ona saznala da ju je navodno dečko prevario…

Naime, drama u njihovom stanu u Zemunu počela je oko ponoći, kada je K. M. izbacila stvari J. N. na ulicu, dok je on bio u prodavnici, jer je navodno otkrila ljubavnu prevaru.

– Ona je iskoristila momenat, spakovala sve njegove stvari i izbacila ih u hodnik ispred ulaznih vrata. Kada se vratio i ugledao džakove ispred, a ulazna vrata bila zaključana, sve mu je bilo jasno. Bezuspešno je kucao i pokušao da joj objasni o čemu se radi, ali ona nije želela da čuje za njega – kaže prenose beogradski mediji.

J. N. je tada, sumnja se, smislio plan i u hodniku sačekao da K. M. izađe.

LAZANSKI OTKRIVA ZAVERU PROTIV SRBA: Zapad će ovako odbrusiti Srbiji, ako Albanci upadnu sa vojskom na sever Kosova

– Devojka je dva sata kasnije otvorila vrata da proveri šta se dešava sa mladićem, a on ju je tada gurnuo i nasilno ušao u stan. Počeli su da se raspravljaju, a on je ušao u kupatilo i zatvorio vrata – navodi sagovornik.

Dodaje da je prava drama tek tada počela.

– Mladić je uzeo trenerku, jedan deo vezao za deo tuš-kabine, a drugi obmotao oko vrata i tada pokušao da se obesi. Čim je primetila šta se dešava, K. M. je uzela kuhinjski nož, uletela u kupatilo i isekla trenerku. Potom je ušla u dnevnu sobu i držeći nož u ruci sela na ugaonu garnituru – kaže sagovornik.

Navodno rešen da se ubije, J. N. je nasrnuo na K. M. u nameri da joj oduzme nož i povredi sebe.

Gost je ispričao VIC O ALBANCIMA Jovani u jutarnjem programu, ona ZANEMELA! (VIDEO)

– Posle kraće borbe primetili su da on krvari. Odmah su se presvukli, oprali nož, skinuli garderobu, pozvali taksi i uputili se u bolnicu – dodaje sagovornik.

Mladiću je dežurni lekar konstatovao teške povrede, od kojih je jedna ubodna rana u predelu leve slabine.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: republika)