LEKARI U NEVERICI! Dečak je umro na rukama svojih roditelja. UPOZORENJE MAJKE: “Izbacite ovo odmah iz kuće, zbog nje je moj sin mrtav” (FOTO)

beba

Foto ilisutracija: Dnevne.rs/Z.Stanić,

Lekari su se satima trudili da ustanove šta je ovom četvorogodišnjaku zapalo u grlo, a onda su dobili snimak koji ih je ostavio bez teksta

Slomljena majka, upozorila je druge roditelje da obrate pažnju, posebno oni čija deca idu na onlajn nastava i da budu oprezni, jer je njen sin preminuo zbog obične igle.

Ajla Rutherford iz Amerike, slomljena je od tuge zbog gubitka sina, a sve se dogodilo pre mesec dana dok se tuširala.

Ona je u tuš kabini začula vrištanje ostalih članova porodica. Izletela je iz kupatila, kako bi potražila svog supruga, nije mogla ni da pretpostavi šta se zapravo dogodilo.

Suprug je pokušavao da spase mališana koji je počeo da se guši, pomoću Hajmlihovog zahvata, ali je nažalost izgubio svest i počeo da plavi.

Hitno su ga odveli u bolnicu, a lekari su shvatili da se dete nije gušilo, već da je udahnuo iglu, koja je probila levo plućno krilo, zbog čega nije mogao da diše.

Nakon nedelju dana na intenzivnoj nezi i nizu testova koji su pokazali da je nastupila moždana smrt, dečak je tragično preminuo na rukama svojih roditelja.

Ova slomljena žena sada upozorava druge roditelje da bace ili sakriju sve igle koje imaju u svome domu kako bi sprečili da njihova deca dožive istu sudbinu.

PROČITAJTE JOŠ

DANICA GRUJIČIĆ: Nikako ne treba verovati u delotvornost ovih lekova, njihovu delotvornost niko nikada nije ispitao

Svi ih koriste i potrebno je samo da ih dete pronađe, stavi u usta, udahne i probuši pluća.

Ako imate igle u kući, izbacite ih ili stavite na mesto do kog vaše dete neće moći da dođe.

Nije vredno detetovog života ili boli. Ne želim da iko mora da prolaziti ono što smo mi morali – apelovala je Alaja

 

Dnevne.rs, J.B.MagazinNovosti