KRVAVA NOĆ NA VOŽDOVCU! Ubica na skuteru izrešetao mladića (28) u automobilu! Drugi za volanom hitno krenuo ka Urgentnom da ga spase, ali je kod Veterinarskog doživeo saobraćajnu nesreću?!

uviđaj

Foto ilustracija: Telegraf.rs

BEOGRAD – Jedna osoba je ubijena, a druga je lakše povređena tokom pucnjave koja se oko ponoći dogodila u Beogradu, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

Do pucnjave je došlo na Voždovcu u ulici Miška Jovanovića kod broja 5 kada je nepoznata osoba na skuteru pucala u Stefana T. (28) i u njega ispalila više hitaca posle čega je preminuo.

Ubijeni je imao više ustrelnih i prostrelnih rana, a kako se nezvanično saznaje motiv pucnjave jesu poslovi u vezi sa narkoticima.

BORILA SE KAO LAVICA: Životna priča misice Dajane će vam SLOMITI SRCE!

Ubijeni mladić sedeo je na mestu suvozača, a drugi, na mestu vozača, odmah je posle pucnjave pohitao da ga odveze u Urgentni centar međutim u Bulevaru oslobođenja kod Veterinarskog fakulteta doživeo je saobraćajnu nesreću posle čega je na to mesto, u 00.32 sati, došla hitna pomoć.

VOZAČ ISEKAO KRIVINU I POKOSIO VLADIMIRA IZ SRBIJE! Detalji jezive nesreće kod Berana

Tokom noći dogodile su se dve saobraćajne nesreće. Ekipe Hitne pomoći obavile su 105 intervencija, od čega 22 na javnom mestu.

     

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Pink)