KRVAV BODRIO SEBE DA IZDRŽI JOŠ MALO! Komšije o užasu koji su zatekle nakon što je izboden student na Zvezdari!

ubistvo

Foto: Fejsbuk

Dok ga je monstrum ubadao nožem Miloš ga je molio da prestane, a kada je ubica pobegao, bodrio je sebe da izdrži dok stigne hitna. On je toliko voleo ovaj život, a neki bolesnik ga je ubio tek tako.

Ovim rečima prijatelji i poznanici Miloša Mileusnića iz Čačka, koji je živeo i studirao u Beogradu, prepričavaju tragediju koja se u nedelju oko 6 ujutru odigrala ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića 20A. Tišinu mirnog jutra, pričaju, prekinuli su krici povređenog Mileusnića.

“Izašao je iz ulaza i haustora, i na ulici sreo tog ubicu sa nožem. Krenuo je da beži nazad, verovatno misleći da se sakrije u ulaz pošto brava do skoro nije radila. Nažalost, zamenjena je pre desetak dana tako da ga je ludak sa nožem sustigao tu gde vidite krv”, prepričava jedan od komšija.

A tamo, gde je poslednje trenutke svog života proveo mladi Čačanin, sveće, cveće i oproštajno pismo prijatelja i poznanika koji su došli da odaju počast svom “bratu”. Čak su i komšije iz susednih ulaza i slučajni prolaznici prilazili da izjave saučešće, govoreći preplašeno sebi u bradu kako “niko više nije bezbedan” i kako je “grad pun ludaka”.

SMORIO SAM SE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA PA SAM GA UBIO! Detalji stravičnog zločina na Zvezdari! Progovorio i otac MONSTRUMA koji je izbo studenta

“Kada je krenuo da ga ubada nesrećni Miloš ga je molio da prestane, govorio mu je: “Nemoj, brate, nemoj”, a ovaj nije obraćao pažnju. Pobegao je tek kada je on odlučio da je dosta, a onda je komšija iz susednog ulaza pozvao hitnu. Policiju je pozvao čim je čuo koškanje”, prepričavaju komšije užas koji se dogodio.

Miloš Mileusnić

MILOŠ MILEUSNIĆFOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

Kako kažu, čuli su kako krvav Miloš bodri sebe da izdrži.

“Dok je tako krvario i čekao da lekari dođu, bodrio je sebe da izdrži još malo, da stigne do bolnice”, kažu komšije.

Snimak odao ubicu?

“Čuo sam da policajci pričaju da postoji snimak iz trole koja staje ovde ispred ulaza u naše dvorište. Tako su i videli tog pomahnitalog manijaka sa ogromnim nožem u rukama, a koliko sam čuo, odmah su ga i prepoznali, jer je neki problematičan tip za kog su znali od ranije”, dodaju oni i još kažu da je posle krvničkog ubadanja ubica nonšalantno prešao na drugu stranu ulice, ušao u trolu i odvezao se ka gradu.

Čuo se sa devojkom pre nego što je izašao

Jedan od prijatelja kog smo zatekli dok je palio sveću ispričao nam je da se tog jutra čuo sa devojkom preko “Fejstajma” i da je oko 5.35 odlučio da krene ka njenom stanu u blizni.

“Ne mogu ni da vam opišem koliko je taj dečko voleo život. Bio je u srećnoj vezi, završavao je Pravni fakultet, a pre toga je završio srednju medicinsku. Uskoro je trebalo da počne da stažira, imao je velike planove za budućnost”,  kroz plač nam priča njegov prijatelj dok pali sveću na mestu Miloševog ubistva.

Kako kaže, Miloš dolazi iz poštene porodice.

“Roditelji su mu ugledni doktori u Čačku, sestra mu je završila fakultet u Beogradu. On stvarno nije bio neki problematičan dečko niti nekakv navijač. Jeste voleo Partizan, ali daleko od toga da je bio u nekim problemima zbog toga ili bilo čega drugog. Živeo je normalnim životom, nikom nije jasno kako i zašto je do ovoga došlo”, kaže i dalje šokiran prijatelj.

U ponedeljak su u iznajmljeni stan u Dimitrija Tucovića došli i roditelji pokojnog Miloša. Nesrećni otac i majka, slomljeni od bola, nisu mogli sebi da objasne tragediju koja ih je snašla.

UŽAS KOD POŽAREVCA: Pronađena BEBA STARA JEDAN DAN u pletenoj korpi na ulici! Mališan jedva davao znake života

“Oni ljudi ne mogu da veruju, ne mogu da dođu sebi. A i kako bi… I njegov cimer je jako potresen, svi smo u šoku”, zaključuje on kroz suze.

Ubica ga izbo iz ličnog nezadovoljstva

Manje od 24 sata kasnije, beogradska policija stavila je lisice na ruke 28-godišnjem Neđeljku Đuroviću (28) iz Beograda. Kako se saznaje, pomahnitali kasapin je policajcima ispričao da je ubistvo počinio jer je bio nezadovoljan svojim životom!

Osumnjičeni za ubistvo Neđeljko Đurović

OSUMNJIČENI ZA UBISTVO NEĐELJKO ĐUROVIĆFOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

To je učinio nakon nekoliko sati provedenih na društvenim mrežama, kada je ljut i nezadovoljan svojim “bednim životom” odlučio da izađe na ulicu i presudi nekome.

Nažalost, prva osoba na koju je naišao bio je 24-godišnji Miloš, mladić koji je živeo život punim plućima i kovao velike planove za budućnost, a koji su se raspršili u trenutku na pločniku beogradskog ulaza i to samo zbog nečijeg hira..

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Blic.rs)