Kotoranin ubijen s leđa pred sinom i dve kćeri: Novi detalji likvidacije na Bežanijskoj kosi

ubistvo

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

KOTORANIN Marko Vuković (41) ubijen je u petak u 18.30 u svom automobilu BMW X5 ispred Osnovne škole “Borislav Pekić” na Bežanijskoj kosi. Prema prvim nezvaničnim informacijama, ubica mu je ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u glavu.

Kako su reporteri “Novosti” nezvanično saznali, Kotoranin je u trenutku napada bio u kolima na parkingu u Ulici Danila Lekića Španca sa decom, dve kćeri i sinom. U jednom trenutku, ubica mu je prišao s leđa, došao do vozačevih vrata i ispalio mu više hitaca u glavu.

Prema rečima stanara okolnih zgrada, u jednom trenutku su se začuli pucnjevi, a kada su nedugo zatim deca krenula da izlaze iz obližnje škole, policajci koji su veoma brzo stigli na mesto događaja, nisu im dozvolili da krenu tim putem ka zgradama.

– Bilo je strašno. Čuli smo buku, ali u prvi mah nismo znali šta se dešava. Tek kada smo videli policijske patrole shvatili smo da je izgleda u pitanju pucnjava. Ne možemo da verujemo da se ovo desilo u našem komšiluku. Strašno je da se sve desilo ispred škole i pred mnogobrojnim učenicima koji su odlazili sa nastave – rekle su komšije iz okolnih zgrada.

NISAM HEROJ, IMAO SAM NAPADE PANIKE: Nepoznati detalji iz bolnice tokom šestomesečne borbe Siniše Mihajlovića sa leukemijom

Kako su, za “Novosti”, rekli iz Hitne pomoći, oni su primili poziv nešto posle 18.30. Njihova ekipa je vrlo brzo stigla na mesto događaja, ali lekari koji su izašli na teren mogli su samo da konstatuju smrt muškarca. Policijski uviđaj je potrajao skoro dva sata, a čitava ulica u kojoj se dogodilo ubistvo je bila blokirana nekoliko sati.

Svi prilazi Bežanijskoj kosi su neko vreme bili blokirani za saobraćaj. Na mestu događaja je bio prisutan veliki broj forenzičara, policajaca u uniformama, kao i onih koji su bili u civilu, a gusta magla i mrak su im dodatno otežali posao.

Policija je odmah krenula u potragu za ubicom ili ubicama, a na Brankovom mostu su bile blokirane dve trake koje vode iz smera Novog Beograda ka centru grada. Organi reda su nasumično zaustavljali vozila i vršili proveru.

Branko je IZMISLIO JAPANSKE OBRVE i živi u Beogradu: Zbog jedne tetovaže danas ga traže svetske zvezde

RADIO NA MORU

GODINAMA je radio kao kapetan na prekookeanskim brodovima i iako nije bio iz kriminogene sredine, prema nekim nezvaničnim informacijama, bio je povezivan sa švercom narkotika koji je u Evropu dolazio putem prekookeanskih linija iz Južne Amerike. Policija ispituje da li je Marko Vuković stradao kao nova žrtva rata između “škaljaraca” i “kavčana”.

   

(Dnevne.rs/Izvor: L.Đ. Talevski, Novosti.rs)