KONOBARICA IZ SRBIJE U KRITIČNOM STANJU NAKON PUCNJAVE: Bivši dečko joj pretio da će ubiti i nju i njenog novog partnera, ali mu NIKO NIJE VEROVAO (FOTO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

Violeta J. (48), Srpkinja koju je u Beču upucao bivši dečko Željko B. (52), i dalje je u veštačkoj komi, nalazi se u kritičnom stanju i lekari se bore za njen život. Ona je u bolnicu primljena sa dve ulazne rane od metka.

Kako pišu austrijski mediji, doktori koji brinu o Violeti ne žele da daju prognoze o njenom zdravstvenom stanju, ali kažu da nije dobro.

Srpkinja koja je u Beču radila kao konobarica, upucana nakon što je završila smenu u kafiću “Rebeka”. Kao gost lokala, te večeri se pojavio Željko B, rodom iz Bosne, inače njen bivši partner, koji je u lokalu popio piće.

Nakon završetka smene, nesrećna žena se uputila u obližnji lokal “Ziro” na pivo, a za njom je krenuo i Željko. Nekoliko minuta kasnije, izvadio je pištolj, i nasred ulice je ispalio dva hica u Violetinu glavu koja je pala na zemlju.

Nakon toga, verovatno misleći da ju je ubio, Željko je presudio sebi upucavši se u glavu. Hitna pomoć i policija su ubrzo bili na mestu nesreće, njih dvoje su prevezeni u bolnicu i odmah krenuli sa zbrinjavanjem. Violeta je stavljena u veštačku komu, dok je njen bivši partner preminuo neposredno nakon bolničkog prijema.

Prema pisanju austrijskih medija, Violetino zdravstveno stanje je izuzetno loše, budući da je primljena sa dve ulazne rane od metka. Iako lekari ne žele da prognoziraju, strahuju da neće preživeti jer se nalazi u kritičnom stanju, mada pod konstantnim nadzorom, budući da je u komi.

“NJUJORK TAJMS” GA PROGLASIO NAJHRABRIJIM DEČAKOM 21 VEKA: Dečak ubio 14 MARINACA braneći svoj dom (FOTO)

“Ubiću vas oboje”

Kako su preneli austrijski mediji, zločin koji se karakteriše kao ubistvo iz strasti, možda je mogao biti sprečen. Naime, Željko je i ranije dolazio u kafić u kom Violeta konobariše.

FOTO: HEUTE.AT / PRIVATNA ARHIVA/BLIC, PRINTSKRIN

Nekoliko dana pre ubistva, verovatno pod dejstvom alkohola i razjaren činjenicom da ne želi da bude s njim i uprkos činjenici da je zbog Violete ostavio ženu i decu, pretio je ubistvom.

“Ubiću vas oboje”, vikao je iznervirani Bosanac, ali ga niko nije ozbiljno shvatio. Sve dok u utorak, tri hica nisu odjeknula predgrađem Majdling, a konobarica i Bosanac ostali da leže nepomično u lokvi krvi.

(Dnevne.rs / J. A. , oe24.at)