Komšija prijavio da su mu iskopane oči, a u kući pronašli svesku koja možda krije TAJNU ubistva! Jeziva smrt penzionera kod Koceljeve

Koceljeva

Foto: Printscreen

Penzioner Đorđe Đorđić (73) nađen mrtav u svom dvorištu, a obdukcijom je utvrđeno da je preminuo nasilnom smrću. Policija traga za ubicom

Đorđe Đorđić (73) pronađen je mrtav u svom dvorištu u selu Ljutice kod Koceljeve, a istragom je utvrđeno da je nesrećni starac ubijen udarcima metalnom štanglom.

Kako nezvanično saznajemo, Đorđić je najverovatnije ubijen u četvrtak, a telo je dan kasnije, oko 13.30 sati, pronašao komšija.

Smrskana glava

– Meštanin koji se družio s Đorđem krenuo je kod njega da bi se dogovorili o klanju svinja. Međutim, kad je došao do dvorišta ugledao je njegov leš, pa se uplašio i pozvao još jednog prijatelja. Njih dvojica su odmah obavestili policiju. Policajcima su rekli da su pronašli mrtvog komšiju i da su mu iskopane oči – kaže naš izvor i dodaje da su Đorđićeve komšije posumnjale da su svinje oskrnavile leš, pošto je Đorđe gajio ove životinje u svom dvorištu.

POTRESI NA BALKANU: Neće biti EU, granice u regionu će se PREKRAJATI, stvoriće se VELIKA SRBIJA?!

Kako saznajemo, policija je u Đorđićevom dvorištu zatekla jeziv prizor.

– Njemu je pola glave bilo smrskano. Bio je u pidžami i čizmama, pa se sumnja da je ubijen tokom noći, kad je izašao iz kuće, jer je najverovatnije čuo neku buku. Policija ne isključuje mogućnost da je neko pokušao da ukrade svinje nesrećnom Đorđiću, pa je on pokušao da zaustavi kradljivce, ali su ga oni tada napali – rekao je sagovornik Kurira iz istrage i dodao:

– Obdukcija je pokazala da je reč o nasilnoj smrti, kao i da je ubijen sa tri udarca metalnom štanglom u glavu, pa je tužilaštvo pokrenulo istragu i potragu za ubicom.

Davao pozajmice 

Meštani sela Ljutice kažu da ne pamte sličan zločin.

– Đorđe je živeo sam, pošto njegova dva sina žive u Beogradu. Bio je fin i miran čovek, veoma tih. Svakog dana je odlazio biciklom do Koceljeve kako bi kupio hleb – priča komšija i dodaje da motiv brutalnog ubistva još uvek nije utvrđen.

TERORIZAM UMESTO PRAVA: Švedski sudija otišao iz Unmika kada je saznao da je napadače na autobus Niš ekspresa obučavala CIA!

– Priča se da je policija u starčevoj kući pronašla svesku sa imenima njegovih dužnika, ali i novac. Kažu da je on, izgleda, komšijama pozajmljivao manje svote novca u dinarima. Interesantno je da ubica iz njegove kuće nije ništa odneo – kaže komšija.

Oprostili se od Đorđa
Sahranjen u porodičnoj grobnici

Đorđe Đorđić sahranjen je u nedelju na groblju na kom počivaju njegovi roditelji i brat.

EKSPERTI UPOZORAVAJU: Prištinske vlasti 14. decembra PRAVE VOJSKU, a dan posle toga UPADAJU NA SEVER KOSOVA

– Na sahrani su bili sinovi, koji su došli iz Beograda. I Đorđe je ranije živeo u glavnom gradu. Bio je zaposlen u PKB, a kad je otišao u penziju, vratio se u rodnu Ljuticu, u kuću oca i majke – kažu meštani.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, J.Ivić)