“KOFER MI JE SPASAO ŽIVOT” Tea Tairović u neverici posle smrti pevača: Evo kako su mu izgledali POSLEDNJI SATI (INFO)

pevacica

FOTO: SCREENSHOT / YOUTUBE

Šaban Šaulić poginuo je u saobraćajnoj nesreći, a nekoliko sati pre toga nastupao je sa koleginicom Teom Tairović koja je za “Blic” ispričala da ju je samo jedan kofer sprečio da bude u kolima sa Šabanom Šaulićem.

Pevačica Tea Tairović kojoj je Šaban šaulićž pomogao tokom karijere ispričala je da je u šoku zbog nesreće u kojoj je život izgubio pevač.

Ona je otkrila kako je izgledao njihov nastup, te da je Šaban Šaulić bio veseo.

– Iskreno da vam kažem u šoku sam! Jutros sam čula celu ovu vest, bukvano nisam mogla da poverujem. Kako da vam kažem, bio je pun klub, svi su bili veseli i raspoloženi. Čovek koji ga je vozio nije popoio ni kap alkohola. U šoku sam. Nisam ga videla posle nastupa, odmah je otišao jer je žurio na avion. Sve je bilo u najboljem redu.

Uopbičano su se šalili, bili su lepo raspoloženi. Pogotovo Šaban – rekla je Tea, a potom je otkrila nepoznate detalje:

– Pozvali su me da se vraćam sa njim za Beograd, ali pošto sam izgubila kofer nisam mogla da idem sa njima, te sam čekala da dođe kofer kako bih mogla da nastavim put za Beograd. Ali sada kada vidim – kofer mi je spasio život – kaže za “Blic” vidno potresena Tea Tairović.

SKRHAN BOLOM, NIJE IMAO IZBORA: Šabanovom unuku je najteže palo, morao je ovo da uradi! Njegova tuga je OGROMNA (FOTO)

Tea Tairović muzičku karijeru započela je učešćem u “Zvezdama Granda” 2015/2016. godine, gde je već na samom početku dobila veliku naklonost kralja narodne muzike, Šabana Šaulića.

Šaban je Teu podržavao tokom čitavog takmičenja, a ubrzo po završetku sezone njih dvoje su snimili duetsku pesmu “Od kad tebe znam”, koja je odmah postala veliki hit.

(Dnevne.rs /Izvor: Ljubomir Tozev. Blic)