KO JE MILICA STANOJEVIĆ, NAĐENA U GEPEKU: Ovo je devojka čiji je leš trunuo u stanu na Novom Beogradu

Beograd

Foto: Kurir, Privatna Arhiva

Strašno: Devojka (28), koja je preminula od prevelike doze narkotika, pre smrti se lečila u ustanovi za bolesti zavisnosti

Milica Stanojević (28), koja je sredinom oktobra preminula predoziravši se narkoticima u stanu Nikole K. na Novom Beogradu, dugo se lečila od bolesti zavisnosti, ali, nažalost, u toj borbi nije uspela.

Prema rečima njenih poznanika, Milica je neposredno pre smrti izašla iz jedne ustanove za borbu protiv narkomanije.

– Nije izdržala i odmah je otišla u stan Nikole K., gde je uzela drogu. Nažalost, doza je bila prejaka i ona je preminula. Milicu je porodica poslednji put videla 17. oktobra i tada su prijavili njen nestanak, pa se sumnja da je tada i preminula – kaže poznanik.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Ono što je šokiralo javnost jeste činjenica da Miličin prijatelj Nikola K., u čijem stanu je ona umrla, o njenoj smrti nije obavestio porodicu, policiju, ni Hitnu pomoć, već je njen leš danima držao u svom stanu, razmišljajući kako da ga se otarasi. Bizaran slučaj otkriven je u četvrtak, kada su komšije iz novobeogradske višespratnice osetile smrad istrulelog leša koji je dopirao iz Nikolinog stana.

Istovremeno su komšije u liftu i po stepeništu videle tragove krvi, zbog čega su odmah pozvali policiju.
– U stanu nije bilo tela, a u hodniku je pronađen telefon sa slikama Miličinog leša. Telo Milice Stanojević ubrzo je pronađeno u gepeku „citroena C5“ u Nehruovoj ulici. Bilo je umotano u kese i u fazi raspadanja, a u kolima je bio Nikola K., kao i dvojica njegovih prijatelja – podseća izvor i dodaje da je Nikola K. tada ispričao da se devojka predozirala u njegovom stanu, a da on nije znao šta će sa telom, te da je naposletku rešio da ga odnese i baci na neko zabačeno smetlište.
– Navodno, Nikola K. se uplašio da će biti okrivljen za smrt devojke. Zamotao ju je u najlon kese i nekoliko dana držao u fioci kauča. Međutim, kada je telo počelo da truli, shvatio je da mora da ga iznese. Pozvao je drugove i prvo su nosili telo u sanduku od kreveta, ali im je bilo preteško, pa su ostavili sanduk i preneli telo do gepeka – podseća izvor.

Nikoli K. na teret se stavlja omogućavanje uživanja narkotika sa smrtnim ishodom i nedozvoljeno posedovanje oružja, pošto je u momentu hapšenja u kolima nađen pištolj koji navodno pripada njemu.

Morbidno

MOLIO SE SVETOM VASILIJU

Dok je mrtva Milica, zamotana u kese, bila u stanu Nikole K., on je vodio uobičajeni život.
– Išao je u kafiće, u šoping, kačio fotografije i statuse na društvene mreže. Tako se 21. oktobra fotografisao u jednom lokalu i na društvenoj mreži postavio ikonu Svetog Vasilija Ostroškog, uz poruku: „Napiši DA ako želiš da Sv. Vasilije uđe u tvoj dom“ – kaže naš izvor upućen u slučaj.

       

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, J.Ivić)