KAMERE SNIMILE UBISTVO: Stojanka vadi pištolj iz cegera, puca investitoru u nogu, zatim u stomak, PA U VILICU…

metak

Foto: Printscreen/Kurir, Pixabay

Kamere snimile ubistvo investitora Zorana Trifunovića, a na snimku se vidi kako mu Stojanka Stojanović prvo puca u nogu, pa u stomak i na kraju u vilicu.

Stojanka Stojanović Coka (74), koja je uhapšena zbog sumnje da je u nedelju rano ujutru hicima iz pištolja ubila investitora Zorana Trifunovića (59) na Zvezdari, oružje je nosila u cegeru za pijacu.

Kako saznajemo, na snimcima sa sigurnosnih kamera koji su zabeležili trenutak ubistva jasno se vidi šta se dešavalo kobnog jutra u Ulici Vučićev prolaz.

VLADA MANDIĆ podigao spomenik RATKU MLADIĆU u Republici Srpskoj (FOTO)

– Na snimcima se jasno vide osumnjičena i žrtva. Trifunović je išao iz pravca zgrade koja je u izgradnji, a za koju se veruje da ju je on zidao. Iz pravca Cvetkove pijace dolazila je Stojanka i u rukama je imala ceger. Prišla je Trifunoviću i nekoliko sekundi su razgovarali. Već u sledećem trenutku Stojanovićeva stavlja ruku u ceger i iz njega vadi pištolj – prepričava izvor sadržaj video-snimka i nastavlja:

– Žena je prvo pucala Trifunoviću u nogu, zatim u stomak. Kada je pao, prišla mu je i ispalila mu treći metak u vilicu. Shvativši da je investitor mrtav, Stojanka se okrenula i otišla kući.

Prema rečima Marka Stojanovića, sina uhapšene žene, investitor koga je ona ubila je dve godine psihički maltretirao njegovu majku, tražeći od nje da mu ustupi plac. Kako je rekao, Trifunović je vršio konstantan pritisak na nju, preteći joj uticajnim ljudima, kao i batinama.

ISPOVEST SINA ŽENE-UBICE SA BULEVARA: Investitor je pretio mojoj majci da će je polomiti zbog našeg zemljišta

Svedočiću u babinu korist

Problem s investitorom Zoranom Trifunovićem pre dve godine imali su i stanari Ulice Živka Davidovića. Daniela Pavić je ispričala za Kurir da je Trifunović navodno falsifikovanom građevinskom dozvolom uknjižio sedam stanova u potkrovlju zgrade.

ubistvo

Foto: printscreen/Kurir

– U oktobru 2016. sam protiv njega i još trojice investitora podnela krivične prijave. Inspekcija je donela rešenje o rušenju, ali to investitore nije sprečilo da nastave da rade. Potražiću sina ove žene što ga je ubila i ako treba, svedočiću u njenu korist – rekla je Pavić.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, Jelena Rafailović)