Jovana (15) planirala krštenje svoje ćerke, a sada porodica sprema sahranu svoje mezimice (FOTO)

tuga

Jovana je imala ćerku od 7 meseci Foto: Facebook/Jovana A.

Tinejdžerka Jovana A. (15) nastradala je u sredu uveče u saobraćajnoj nesreći u mestu Piroman kod Obrenovca, kada je automobil marke “reno klio” oborio motor kojim je upravljao njen stariji brat Milutin B. (22).

Njih dvoje kretali su se iz pravca Obrenovca kada je automobil, koji se kretao iz suprotnog smera, prema rečima očevidaca, prešao preko duple pune linije, kako bi skrenuo na pumpu. Očevici takođe kažu da na njihovom motoru nisu bila upaljena svetla.

– Čuo se jak udarac. Devojka je sa motora pala nekoliko metara dalje, dok je mladić ležao pored motora. Scena je bila užasna, devojka je ležala u lokvi krvi – priča jedan od očevidaca.

Jovana je preminula na licu mesta, dok je Milutin zadobio teške telesne povrede. On je prevezen na VMA.

Kako priča otac ovo dvoje mladih, Rade, njegov sin je u teškom stanju i bubrezi su mu otkazali. Iza Jovane je ostala 7-mesečna ćerka.

PRAVDA JE ZADOVOLJENA? ŠAMARAO, TUKAO I NE IDE U ZATVOR! Evo koji je sporazum Miki Đuričić sklopio s tužilaštvom!

– Moja Jovana nikada nije ranije sela na motor. I eto, baš juče kada je brat otišao u Stubline gde se udala, gde je živela sa suprugom i ćerkom, odluči da sedne na motor, da vidi kako je to. Rekla je da ima želju da proba. Nisu prešli ni kilometar, došlo je do tragedije – drhtavim glasom priča Rade.

U neverici što je, kako kaže, ostao bez svoje mezimice, Rade je neprestano ponavljao: “Gde baš nju Bog da mi uzme? Pupoljak moj, još ni cvet nije postala”.

Jovana Aleksic

Tinedjžerka je ostala na mestu mrtva Foto: Facebook/Jovana A.

Kako kaže, on je otac šestoro dece koje podjednako voli, ali je Jovana bila njegova mezimica.

ISPUNJENA POSLEDNJA ŽELJA MILENE DRAVIĆ: KONAČNO ispravljena velika nepravda!

– Sve bih prodao nju da vratim. Sve bih učinio da je ona tu. Da joj se ništa nije desilo. Plavooka moja. Nema više moje cike, moje Jovane, koja je ime dobila, jer se rodila na Jovanjdan – priča u bolu neutešni otac.

On dodaje da su Jovana i njen muž za septembar planirali krštenje svoje ćerke i skoro su sve organizovali.

MILUTIN VOLI ADRENALIN I BRZU VOŽNJU

Povređeni Milutin vole motor, a motor koji je vozio te noći nije bio potpuno ispravan, kaže Rade.

Jovana Aleksic

Prvi put je sela na motor Foto: Facebook/Jovana A.

– On je često vozio motor, voli adrenalin i brzu vožnju. Samo da preživi, samo da se izvuče. Svi se molimo da se oporavi i da nam se vrati – kaže Rde.

Prema nezvaničnim informacijama, Milutin je vozio motor bez tablica i vozačke dozvole. Dalja istraga će utvrditi kako je tačno doščlo do tragedije, nakon što je nadležno tužilaštvo dalo policiji nalog da sprovede detaljnu istragu ovog slučaja.

       

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: Blic.rs)