JEZIVOM PORUKOM NAJAVIO SAMOUBISTVO: Mladić iz okoline Beograda se obesio, a četiri sata pre užasnog čina OBJAVIO OVO!

tragedija

Foto: Printscreen/facebook

Jovan V. iz okoline Beograda počinio je samoubistvo četiri sata nakon što je svoje namere o suicidu najavio na društvenoj mreži Fejsbuk. Iz poruke, koju je objavio na svom nalogu, stiče se utisak da je samoubistvo počinio zbor raspada porodice – odnosno zbog toga što ga je žena pre dve godine ostavila i odvela decu, a sada i našla drugog, s čime on nije mogao da se pomiri.

Njegovu objavu prenosimo u celosti:

“Pre dve godine, napustila me je moja žena i odvela našu decu. Ostao sam sam. Za te dve godine, pokušao sam sve sto sam znao i umeo i preko zakona, suda i policije. Terala me je u zatvor dva puta, ali sam ja opet po izlasku klečao i molio, donosio cveće, slike, odlazio ili u suzama ili u pandurskim kolima…

Za bilo kakvu šansu, zagrljaj, razgovor, za šansu da okajem grehe, da vratim porodicu kući, da ih zagrlim. Da krenemo sve iz početka, da nam deca budu na okupu. Da se borim i krvarim za moju porodicu. DA MOJA DECA NE PROĐU ONO ŠTO SAM JA! Sve sam pokušao… nisam uspeo i sada dođem iz Nemačke da bih opet pokušao i saznam da je moja BUBICA, žena koju sam birao do groba, majka moje dece osoba važnija od bilo čega na svetu, saznam da je otišla drugom čoveku. Sve je moglo u životu, al’ život bez moje porodice NIKADA.

“POGLEDAJ SLIKU MOJE ĆERKE, TI SI JE UBIO”: Dramatično suđenje vozaču “autobusa smrti” koji je PROMENIO ISKAZ (INFO)

Nema tu drugog braka, dece, čuda… jedan život, jedna porodica. Objasni sada deci zašto im se otac ubio. Kad pogledaš u Anine oči, videćeš mene! Dabogda zaplakala svaki put kada Mima kaze TATA! Ja ni ne znam kako zvuči njen glas kada to kaže. Idi,voli ga, više nego što si mene ikada! Moli se Bogu za moj oprost, jer ja tvoj nikada nisam dobio. Bili ste mi sve! Je*o život kad ostaneš sam bez svoje porodice. Kome da se vratim kući, sebi? Sam sebi ni ne trebam. Rekao sam ti da bih dao život za tebe, bubice moja, živote moj! Jebiga, znaš i sama…”Jovica kaže, Jovica uradi”… to su tvoje reci… ZBOGOM PORODICO IZGUBLJENA, ZBOGOM LJUBAVI! BILA SI MI SVE.”

Jovanovi pijatelji su odmah pozvali policiju čim su videli status, međutim, bilo je prekasno.

U momentu kada se oprostio od porodice i bivše supruge, Jovan je promenio i profilnu fotografiju i stavio sliku sa svadbe sa bivšom suprugom, kao i naslovnu fotografiju na kojoj su njegove ćerke.

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs)