JEZIVO SAMOUBISTVO U SREMČICI: Bombom razneo sebi ruke, preminuo na putu do bolnice

zločin

Foto ilustracija: Tanjug

Muškarac D.B. starosti 39 godina iz beogradskog naselja Sremčica preminuo je danas u strašnoj tragediji, pošto je danas u popodnevnim časovima sam sebi bombom razneo ruke.

D.B. je kako saznajemo, aktivirao eksplozivnu napravu ispred svoje kuće u ovom naselju, i pri tom zadobio stravične povrede.

ISPOVEST MAJKE KOJOJ JE SINA POKOSIO BAHATI VOZAČ SA PROBNOM DOZVOLOM: Svi smo strahovali od njega, samo sedam dana ranije ZAKUCAO SE U NAS! (INFO)

Eksplozija mu je raznela obe ruke, ali je, uprkos intervenciji Hitne pomoći, preminuo na putu do bolnice.

Za sada još nije poznat motiv ove tragedije.

– Zabeležili smo poziv u 16.25 sati. Dobili smo informaciju da je muškarac star oko 40 godina najpre razneo sebi ruke, ali ne znamo gde su sve geleri završili. Naša ekipa je, međutim, mogla samo da konstatuje smrt – kažu iz Hitne pomoći.

Kako kažu susedi, slika je bila stravična.

KRVAVOG GA OTAC ODVEZAO U BOLNICU, 10 LEKARA SE BORILO ZA NJEGOV ŽIVOT: Dečak (4) se igrao, a onda ga je kapija preklopila i ubila

– Čuli smo eksploziju i vrisak. Bez papuča sam istrčao dole. Čoveku je desna ruka bila otkinuta, sav je bio u krvi – ispričao je jedan od komšija.

– Radimo na utvrđivanju okolnosti koje su dovele do ovog događaja. Više informacija ćemo imati kada se završi uviđaj – kratko su rekli iz MUP-a.

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)