JEZIVO PRIZNANJE UBICE SA ZVEZDARE: Čitav dan i noć proveo na društvenim mrežama, pa odlučio da ubije PRVOG KOJI JE NAIŠAO!

DNEVNE

Foto: Dnevne.rs

Beogradska policija uspela je za za manje od jednog dana otkrije i uhapsi N. Đ. – ubicu mladića Miloša M. na Zvezdari, a kada je priveden i počeo da priča i oni najiskusniji policajci ostali su u šoku!

Kako saznajemo, osumnjičeni je priznao ubistvo, a njegovo objašnjenje nateralo je sve prisutne da se naježe!

On je, naime, rekao da je čitav dan i noć proveo na društvenim mrežama, na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu, bio je nevozan ljut i besan jer je shvatio koliko je nesrećan i da je njegov život bezvredan, pa je rešio da izađe na ulicu i nekoga ubije!

Nesrećnog mladića Miloša M. nije poznavao niti su imali bilo kakve veze, čak ni na društvenim mrežama. Jednostavno, on je bio prvi na koga je pomahnitali ubica naleteo kada je izašao u svoj krvavi pohod!

Žrtva... Miloš Mileusnić

ŽRTVA… MILOŠ MILEUSNIĆFOTO: FACEBOOK

Da podsetimo, Miloš M. (24), student iz Čačka, ubijen je juče ujutru u beogradskom naselju Zvezdara, kada se vraćao od devojke.

PORODICA IMA SAMO JEDAN IZLAZ: Požarevljanin je otišao u Ameriku za boljim životom, ali je zbog teške nesreće završio u bolnici

Mladić je izboden oko šest časova ujutru, u hodniku zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića 20 A, gde je živeo sa cimerom.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Informer)