JEZIVI STIHOVI PSIHOLOGA UBICE! NAJAVIO ZLOČIN U PESMI KOJU JE NAPISAO I OTPEVAO: Ljubav naša u sanduku leži

ubica

Foto:YoutubePrintscreen/LL Dialog

Stefan Golubović (31), pedagog iz Donjeg Milanovca, koji je u ponedeljak u beogradskom naselju Kotež ubio bivšu devojku Marinu Đuričić (30) pa pokušao da izvrši samoubistvo, najavio je svoj krvavi pir u pesmi koju je sam napisao i otpevao.

Prema rečima našeg izvora, Golubović, koji nije mogao da se pomiri sa činjenicom da ga je Marina ostavila, neposredno pre zločina Marini je poslao video-spot i pesmu, koju je posvetio njoj, njemu i njihovoj, kako je naveo, „izgubljenoj ljubavi“. Spot traje tri minuta, a stihove prati i lagana muzika.˝

Patio zbog raskida

– On je to napisao dok je patio sam u Norveškoj. Spot je napravio od gomile njihovih zajedničkih fotografija, na kojima su bili srećni i zaljubljeni… Pesmu je poslao i Marini, ali ona mu nije ništa odgovorila na to. Verujem da ga je to dodatno poremetilo – kaže naš izvor i dodaje da je Stefan u svojim stihovima, između ostalog, napisao i „da je dotakao emotivno dno, kao i da su on i Marina bili savršen par“.

Međutim, iako prvi deo pesme govori o momku koji pati, drugi deo je vrlo zabrinjavajuć. Naime, pred kraj pominje smrt, sanduk i sahranu, a naš sagovornik kaže da upravo ovi stihovi ukazuju na to da je Stefan verovatno planirao zločin, ali i da ga je najavio.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Njegov rođeni brat Saša rekao je za Kurir da zna za ovu pesmu.

– Shvatio sam to kao potez ostavljenog dečka, koji tuguje. Ni na kraj pameti mi nije palo da je Stefan sposoban da počini zločin. Svi smo šokirani. Da smo znali da namerava ovako nešto da uradi, pokušali bismo da ga sprečimo, ali nije bilo nikakvih naznaka – kaže Saša.

TURCI POKOPALI ALBANSKO PREKRAJANJE ISTORIJE BALKANA! Dokument OTOMANSKOG CARSTVA iz 15. veka OTKRIVA: Na Kosovu NEMA ALBANACA!

– Sa sahrane njene hoću da bežim, jer ljubav naša u sanduku leži. Gledam je tužno i suze brišem, grlo me steže pa jedva dišem, a kada to prođe, svi će otići, iz pepela ja se opet moram dići – napisao je, a zatim i otpevao ubica.

Takođe, on se u svojoj pesmi pita „da li je zaslužio da bude ostavljen“.

– Da li je ovo moguće, opet teško dišem, možda će mi biti lakše kada ovo napišem. Ponovo sam dotakao emotivno dno, o moj bože, zar sam zaslužio to? U životu našem najbolje sam hteo, ali ona više nije mene deo. Mi smo se, ljubavi, iz pepela digli, ali do oltara nikad nismo stigli. Meni je teško, a ona sa drugim – napisao je Golubović.

FOTO: KURIR

Podsetimo, Stefan Golubović je neposredno pre zločina doputovao u Beograd iz Norveške, gde je od juna živeo i radio. U ponedeljak se ušunjao u stan bivše devojke Marine, ispalio joj dva metka u glavu, a potom sebi pucao u usta. Marina je od povreda preminula na mestu, a Stefanu se lekari bore za život u Urgentnom centru. Kako smo ranije već pisali, motiv za stravičan zločin je to što je Marina raskinula sa Stefanom.

       

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)