JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE U NIŠU: “Čuli smo jak tresak i videli krvavo telo, zapomagali su – Iva, Iva” (FOTO SA LICA MESTA)

tragedija

Foto: telegraf

“Iva, Iva… Pomoć, pomoć!” Ovo jezivo zapomaganje trglo je sinoć stanare zgrade u Nišu, gde je padom sa krova poginula devojka Iva M. (19). Jedno obično veče u kom su mladi samo hteli da se druže, pretvorilo se u strašnu tragediju.

Iva je kobne večeri sa jednim drugom došla kod drugog, koji ima stan u zgradi gde se dogodila stravična tragedija.

Kako Telegraf.rs nezvanično saznaje, Iva i njeni drugovi su se u jednom trenutku dogovorili da naprave klip sa krova, sa kog se pruža pogled na Niš.

TUŽILAC ODMERAVA KAZNU: Milan Kalinić i navijač Zvezde mogli bi da završe u Padinjaku posle tuče u Pioniru

– Izlaz na krov je uz sam stan. Izašli su, a Iva je počela da snima drugove. Kretala se unazad kako bi imala širi kadar. Smejali su se, bili su veseli, samo su se družili. Kako je išla, nije shvatila da je došla do samog kraja i strmoglavila se u ambis – priča izvor Telegrafa.rs.

Jeziv pogled sa mesta sa kog je pala, Foto: Telegraf.rs

Krov zgrade nije obezbeđen i ima samo betonski zidić visine 20 centimetara, što nije bilo dovoljno da spreči Ivin pad. Stanari zgrade kažu da su čuli jak tresak, a zatim su videli okrvavljeno telo na betonu dole.

Prizor je, kažu, bio stravičan. A zvuci koji su usledili, bili su još jeziviji, pričaju komšije.

– Bila sam za računarom kada sam čula da je nešto puklo. Pogledala sam kroz prozor i videla telo. Iz glave je šištala krv. Pozvala sam odmah Hitnu koja je brzo došla. Videla sam i nekog momka koji je dozivao “Iva, Iva… Pomoć, pomoć” – priča stanarka zgrade.

Foto: Telegraf.rs

U policiji kažu da je posredi nesrećan slučaj i da nema sumnje da je postojalo krivično delo.

(Dnevne.rs/Izvor: D.K., Telegraf.rs)