JEZIVI DETALJI PORODIČNOG ZLOČINA KOD BEČEJA: Ubila svekrvu zbog ručka! Ranjena žena bežala, ali ju je stigla pa joj vilama iskopala oko! MONSTRUOZNU reakciju ostavila je za muža!

Bečej

Foto: Privatna arhiva

Kristina Kulčar (31) izmasakrirala majku svog muža Iboju Vargu (59) u dvorištu njihove kuće, pa sa osmehom na licu šetala decu po selu

Stravičan porodični zločin potresao je juče selo Poljanice kod Bečeja, kada je Kristina Kulčar (31), koja je u šestom mesecu trudnoće, zverski ubila svoju svekrvu Iboju Vargu (59) u dvorištu njihove kuće!

Monstruozan zločin dogodio se nešto pre devet sati, nakon svađe svekrve i snaje oko ručka.

Strašna reakcija: Gledala muža uz osmeh

– Kristina je Iboji najpre zarila nož u leđa. Ranjena Iboja je pokušavala da pobegne na ulicu i potraži pomoć komšija, ali ju je snajka sustigla i dokrajčila vilama – kaže izvor.
Zoltan Varga, sin ubijene Iboje i suprug uhapšene Kristine, kaže za Kurir da ne može da veruje šta ga je snašlo. Kako kaže, da se u njegovoj kući desilo nešto strašno, obavestila ga je prijateljica njegove majke dok je bio na poslu.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

– Rekla mi je da odmah dođem, jer je Kristina moju majku izbola vilama! Sa šefom sam se uputio ka kući, a u jednom trenutku nas je obišlo vozilo Hitne pomoći – prepričava strahotu Zoltan i nastavlja:
– Na igralištu, koje se nalazi nedaleko od naše kuće, zatekao sam Kristinu sa našim sinovima, koji imaju dve i četiri godine. Upitao sam je šta je uradila. Samo se nasmejala i rekla: “Ubila sam tvoju mamu.” Uzeo sam decu i rekao joj da ne vredi da beži. Tada je došla policija i stavila joj lisice.

Milan iz Frankfurta rešio je da DEVOJKU ZA MORE pronađe preko društvenih mreža i ima 1 uslov: Već se javilo njih 20 (FOTO)

Lečila se na psihijatriji

Vidno potresen Zoltan kaže da je video mrtvu majku u dvorištu.
– Ugledao sam strašan prizor. Majku su medicinski radnici okrenuli, a nož joj je virio iz leđa. Komšinica mi je rekla da je videla ubistvo, ali da nije smela da priđe Kristini. Ispričala je da je Kristina prvo gurnula mamu. Kad je ona pala, Kristina je zgazila njene ruke i počela da je ubada vilama. Jedno oko joj je skoro izbila, a po telu i vratu ju je ubola 10 puta – zaprepašćen je Varga.

Nesrećni čovek kaže da pre zločina ništa nije ukazivalo da će se desiti horor.
– Pre nego što ću otići na posao, njih dve su lepo pričale. Uz kafu su se složile da ne treba da kuvaju, jer je dosta hrane ostalo od nedeljnog ručka. Posle sam čuo da su se posvađale zbog ručka – rekao je on i dodao da je njegova žena imala psihičke tegobe.

– Tri puta je ležala na neuropsihijatriji u Novom Sadu, a lečila se i u Specijalnih bolnici za psihijatrijske bolesti “Sveti Vračevi” u Novom Kneževcu. Tamo je boravila šest meseci. Kad su iz bolnice prošlog januara tražili da potpišem da je puste, odbio sam, rekavši da neću da za nju odgovaram jer je više puta bila agresivna. Međutim, njeni roditelji su dali saglasnost da izađe iz bolnice – kazao je Zoltan.

Za Boškom je patio, za nju je živeo! OVO JE ĆERKA MOMIRA BULATOVIĆA KOJU NIKAD NISTE VIDELI (FOTO)

Otac uhapšene
Moja ćerka nije luda

Zoltan Varga kaže da je Kristina neko vreme živela kod roditelja u Nemačkoj.
– Moj tast mi je tada poručio: “Nemoj moju ćerku da teraš da pije lekove. Ona nije luda.” I evo šta je sad napravila. Njega sam obavestio telefonom šta je Kristina uradila. Inače, ona ima ćerku iz prethodnog braka, ali ona živi s babom i dedom – rekao je Zoltan.

         

(Dnevne.rs/Izvor: Saša Urošev, Kurir.rs)