JEZIVA SUDBINA! Otac i sin pozirali pred kamerom na plaži, a onda je usledio HOROR (VIDEO) (FOTO)

plaza

Foto: Facebookprintscreen/@TayliaCraw

Slika mališana koji se igra na obali mora vode dok je njegov otac ronio u plićaku fotografisana je svega nekoliko trenutaka pre nego što ga je napala i ubila velika bela ajkula

Tailia Crav nije ni slutila da će ovo biti poslednja srećna fotografija njenog dvogodišnjeg sina Levija zajedno sa ocem Dankanom (32) iz ​​Varrnamboola u zapadnoj Viktoriji.

Porodica je kampovala u Port MacDonnell-u na obali Južne Australije prošlog meseca kada je otac Dankan nestao u vodi oko 17 časova, dok su njegova supruga i sin uživali na plaži, nesvesni da nešto nije u redu.

Tailija je na fotografiji uhvatila sina Levija koji igra sa žutom lopaticom na pesku u prvom planu, dok se njegov otac Dankan se vidi u daljine, u gornjem levom uglu dok roni s maskom i uživa u vodi. Nekoliko minuta kasnije mu se gubi svaki trag.

voda

Foto: Facebookprintscreen/@TayliaCraw

Bio je najbolji otac Leviju i prelepi suprug i najbolji prijatelj Tailiji, njegovoj srednjoškolskoj ljubavi – rekli su prijatelji porodice za medije.

Vlasti veruje se da je Dankan iznenada umro od nepoznatog prirodnog uzroka pre nego što je njegovo telo pojela velika bela ajkula koja je viđena u tom području

Njegovi ostaci pronađeni su u utorak u blizini popularnog živopisnog mesta nakon što su timovi za potragu ranije sa mesta događaja pronašli pocepano mokro odelo i peraje.

PROČITAJTE JOŠ

LjUDI SU U SUZAMA NAPUŠTALI SALU: Kako je izgledala svetska premijera filma “Dara iz Jasenovca”

– Iako možda nikada nećemo znati sa sigurnošću, na osnovu dokaza koje imamo, sada verujemo da je Dankan pretrpeo infarkt mnogo pre dolaska ajkule – rekla je porodica u izjavi.

Teši nas činjenica da je u miru preminuo u vodi.

 

Dnevne.rs , SrbijaDanas