JEZIVA SUDBINA! Butulija pre dve godine SPASIO ŽIVOT SVOM UBICI! Ono što je izvukao sa njim moglo je da NAGOVESTI UŽAS

ubistvo

Foto: promo

Direktor AMSS Mirko Butulija koji je ubijen u prostorijama tog preduzeća u Ruzveltovoj ulici pre dve godine spasao je život svom ubici, sekretaru Predragu Đurđevu.

Kako navodi očevidac incidenta koji se dogodio pre dve godine, Đurđev je, nakon poslovnog ručka upao u vodu i počeo da se davi, a Butulija je, ne oklevajući ni trenutka skočio u reku i izvukao ga na obalu.

– Bili smo na poslovnom ručku na splavu. Đurđev je stao na neku dasku koja je pukla, okliznuo se i upao u reku. Nije znao da pliva i počeo je da se davi. Butulija je bez razmišljanja skočio, onako obučen i spasao ga – navodi izvor , biznismen koji je insistirao na anonimnosti.

Butulija je, spašavajući čoveka koji će ga ubiti dve godine kasnije iz vode izvukao i Đurđevljevu torbicu u kojoj su se, prema rečima svedoka tog događaja, nalazila čak tri pištolja.

OSTAVIO IZA SEBE ČETVORO DECE: Ko je bio Mirko Butulija koga je ubio blizak saradnik iz AMSS-a?

Generalni sekretar Auto-moto saveza Srbije Predrag Đurđev ispalio je u predsednika AMSS Mirka Butuliju više hitaca, a potom seo u njegovu fotelju i izvršio samoubistvo.

Đurđev se neposredno pre zločina posvađao sa drugim zaposlenim, a  kada se Butulija uključio pokušavajući da spreči svađu dvojice zaposlenih, arbitrira i spusti strasti potegao je pištolj i izrešetao ga.

AMSS

Foto: Promo

Prema nezvaničnim navodima pištolj iz kog je Đurđev pucao u svog spasioca nije jedini koji poseduje. Sumnja se da ima doslovce mali arsenal od desetak pištolja od kojih, prema neproverenim navodima, za nekoliko ima i dozvolju za nošenje. Još nema zvanične potvrde koje metke je Đurđev ispalio, ali, prema nepotvrđenim podacima, koristio je nedozvoljenu municiju.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Blic.rs)