JEZIVA ISPOVEST DUŠICE LAZIĆ! ROĐENIM OČIMA GLEDALA KAKO JOJ KRADU BEBU: Pred bolnicu u Kruševcu došao je auto iz Nemačke, dete su odneli tim kolima! Sutra sam pitala doktora gde mi je beba, a ON JE POČEO DA ME ŠAMARA!

bebe

Foto: Printscreen

Dušica Lazić iz Kruševca gledala je kako joj kradu bebu iz porodilišta u ovom gradu 23. aprila pre 32 godine, otkriva ekskluzivno za Kurir Radiša Pavlović, predsednik Vladine komisije za nestale bebe.

Pavlović je uradio rekonstrukciju krađe beba ispred kruševačke bolnice.

Dušica Lazić, žena kojoj je ukradena beba i jedini svedok ovog gnusnog čina, objašnjava kako je došlo do krađe beba.

Kako je ispričala za Kurir, ne sluteći šta će se desiti ujutru, sa prozora porodilišta ugledala je žuti mercedes nemačkih tablica u koji je doktorka (ime poznato redakciji) u 1.30 tokom noći, unela bebu i stavila na zadnje sedište.

DRAGI PRIJATELJI, MELANIJA I JA… Donald Tramp poslao specijalno pismo Srbima! Otkrio na čemu je najviše zahvalan! (INFO)

– Žena je ušla u auto a doktorka joj je zavijenu bebu stavila u korpu a potom su se rukovale. Doktorka se potom okrenula ka čoveku koji je bio proćelav i imao je brkove, s kojim se izljubila, a on joj je rekao: “Ovo vam nikada nećemo moći da vam zaboravimo!” Ujutru kada mi nisu donelu moju bebu, sestra mi je rekla da će doći doktor da me obavesti šta je s mojom bebom- rekla je Dušica.

Ona kaže da je ubrzo došao i doktor (ime poznato redakciji) i obavestio je da joj je dete preminulo. Kada je Dušica rekla da mu ne veruje, doktor je počeo da je šamara, a potom su je vezali za krevet.

     

(Dnevne.rs/izvor: Kurir.rs)