Jeziv snimak brutalnog napada na žandarma i njegovu suprugu za koji su napadači dobili SAMO DVE GODINE ROBIJE

žandarm

Foto: privatna arhiva

Skoro tri godine nakon brutalnog prebijanja žandarma Borisa Jevrosimova i njegove supruge Svetlane u Novom Sadu, nasilnici koji su se sedam minuta iživljavali nad njima, osuđeni su na svega dve godine robije.

Jevrosimov je u ovom napadu zadobio više od 100 udaraca, dok su njegovoj supruzi, Igor Petrović (37) i Nenad Ćurčić (34), slomili ruku, stopalo i jagodičnu kost jer je branila muža.

Njoj su do danas ostale posledice u vidu slabosti i manje pokretljivosti pomenutog ekstremiteta, a Jevrosimov je ostao trajni invalid sa prostreljenom šakom.

Jednim hrabrim potezom napadnuti žandarm uspeo je da spase život supruzi i sebi.

KONAČAN SPISAK ZABRANJENIH AUTOMOBILA: Srbi će reći zbogom puntu, meganu, astri, golfu 4, a na udaru i petica… (INFO)

Do incidenta je došlo oko 22 sata uveče kada je Boris sa suprugom otišao kod kumova na večeru i ispred ulaza spazio “dva sumnjiva lika” kako sede u parkiranom automobilu. Kada se sa suprugom vraćao od kumova oko dva sata posle ponoći video je iste osobe kako sede u automobilu i bilo mu je čudno da su se toliko dugo zadržali na istom mestu. Kako je ispričao za “Blic”, nastavio je dalje sa suprugom, a Petrović i Ćurčić, videvši da ih gleda su počeli da mu dovikuju: “Šta je bilo? Ima li nekih problema?” i izašli su iz kola i krenuli ka Borisu. On im je pokazao legitimaciju, ali napadači su nasrnuli na njega i ženu i pretukli ih. U jednom trenutku su mu oteli pištolj i ranili ga u ruku. Kada su čuli pucnjavu komšije su pozvale policiju koja je uhapsila napadače.

Petrović i Ćurčić su osuđeni na sramno male kazne jer ovaj slučaj pred sudom nije tretiran kao pokušaj ubistva, već kao nanošenje teških telesnih povreda i napad na službeno lice, bez obzira na to što su napadači pokušali Jevrosimovu da otmu pištolj i istim ga ranili u šaku.

Kako saznaje “Blic” iz izvora u policiji, Igor Petrović je samo dan nakon donošenja presude ponovo uhapšen na području Sombora sa većom količinom heroina, a već je robijao preko godinu dana zbog dilovanja kada je “pao” sa kilogramom heroina.

Prof. dr Stojiljković otkriva ZABLUDE O ISHRANI: Zašto deca koja jedu slatko treba da jedu meso, šta su TIHE DROGE, o mlečnim proizvodima, presnoj hrani…

Jevrosimović je ogorčen ovom sramnom presudom, kao i brojne njegove kolege.

Pogledajte  OVDE kako je izgledao napad na Jevrosimovića i njegovu suprugu, koji je “Blic” tada ekskluzivno objavio.

     

(Dnevne.rs/Izvor: Ekipa Blica)