JEZIV PRIZOR U PORODIČNOJ KUĆI Detalji misteriozne smrti supružnika iz Kraljeva

selo

Foto ilustracija: Kurir

Sin jedinac im živi i radi u Nemačkoj i ove godine zbog korone nije dolazio da ih obiđe.

U porodičnoj kući u Hilandarskoj ulici na periferiji Kraljeva u sredu su pronađena beživotna tela supružnika Zorice K.(77) i Ljubiše K.(84) iz grada na Ibru.

Kako se nezvanično saznaje, njihova beživotna, polugola tela, pripadnici policije pronašli su u dnevnoj sobi porodične kuće. Na telima nije bilo vidljivih tragova nasilja, kao ni krvavih, ni eventualnih tragova obijanja u kući. Nakon uviđaja koji su obavili pripadnici nadležnog tužilaštva u prisustvu pripadnika policije, naložena je obdukcija Zoricinog i Ljubišinog tela kako bi se jasno i precizno utvrdio uzrok njihove smrti.

– Nisam ih viđala pet-šest dana, pa sam pozvala policiju. Kada ne izlaze iz kuće, obično me pozovu telefonom ako im nešto treba. Čudno mi je bilo što nisam videla Zoricu od Nove godine da ide u lokal koji su držali u centru grada, a ni Ljubišu koji je otešano hodao uz pomoć pomagala – priča prva komšinica koja je, zabrinuta za komšije, i pozvala pripadnike kraljevačke policije.

PROČITAJTE JOŠ: Mahmut Bušatlija ponosno: Uz česnicu slavim Božić kao pravoslavac! (FOTO)

Zorica i Ljubiša su, prema priči komšija, u porodičnoj kući koju su sagradili posle dugogodišnjeg rada u inostranstvu živeli sami, a sin jedinac im živi i radi u Nemačkoj i ove godine zbog korone nije dolazio da ih obiđe.

Komšije dodaju da se Zorica i Ljubiša ni sa kim nisu preterano družili, i da su najviše vremena provodili u kući.

PROČITAJTE JOŠ: DEČAK MI JE UMRO PRED OČIMA: Potresna ispovest čoveka koji je preživeo horor na Bulevaru Medijana u Nišu

– Zorica je vodila taj lokal u gradu više kao zanimaciju. Imamo još jednu sestru koja živi u Ražnju, a Ljubiša je u penziji – dodaje sestra Viloeta. – Sumnjala sam da im se nešto dogodilo, moja kćerka je išla i do lokala, ali je bio zatvoren. Ne verujem da ih je neko ubio, a kako su skončali utvrdiće nadležni posle obdukcije.

 

(Dnevne.rs/Novosti)