JEZIV OBRT U SLUČAJU NESTALE DEVOJČICE U NIŠU: Anđelu (13) stariji čovek ODVEO u stan u centru grada?

nestanak

Foto: Printscreen/Fejsbuk

Čovek koji je odveo u taj stan je neki alkoholičar, a saznaće se i što se nije javila majci i što je tragom nestala. U svakom slučaju, devojčica nije pretrpela nasilje i sada je dobro

Ekspresnom akcijom policajaca trinaestogodišnja Anđela J. je pronađena pošto se cela niška javnost “podigla na noge”. Ona je nestala juče 28. juna oko 13 sati u centru grada.

Kako nezvanično saznajemo, ovaj slučaj njenog nestanka nimalo nije bio bezazlen jer je sa nepoznatim starijim muškarcem bila u stanu koji se nalazi nedaleko od Direkcije za izgradnju grada u Ulici 7. juli. U tom stanu su navodno bili još neki mlađi momci.

– Nad devojčicom nije učinjeno nikakvo krivično delo. Ona je na prevaru odvedena u taj stan, a šta se tamo događalo, to će ispričati policajcima. Čovek koji je odveo u taj stan je neki alkoholičar, a saznaće se i što se nije javila majci i što je tragom nestala. U svakom slučaju, devojčica nije pretrpela nasilje i sada je dobro.

Policajci su “prevrnuli nebo i zemlju” od ispitivanjua njenih drugarica, poznanika i sada je sve u redu, hvala Bogu – rekao nam jedan od ljudi koji je upoznat sa ovim slučajem.

NOVI DETALJI STRAVIČNE NESREĆE KOD ŠAPCA: Putnik iz drugog automobila otkriva šta je PRETHODILO TRAGEDIJI

Ranije nam je njen ujak Žarko rekao da je juče otišla da razmeni knjige koje su joj potrebne za osnovnu školu u centru Niša, da je bila sama i da joj se tu gubi svaki trag.

Stan u koji je odvedena nalazi se na stotinak metara od mesta gde je nestala.

U toku večeri, najlepšu vest je dobila njena majka koja bi trebala noćas da je iz niške Policijske uprave odvede kući.

         

(Dnevne.rs/Izvor: M.N., Kurir.rs)