Jauk nesrećnog oca iz Negotina: Dali su mu terapiju i rekli da ga vodim kući. Kada sam otišao da vidim kako je, Stefan je ležao mrtav u krevetu (FOTO)

U subotu je tokom celog dana Stefanu bilo mnogo loše. Neprekidno je imao mučnine, povraćao je i imao strašne bolove u vratu

Nezapamćena tragedija pogodila je jutrs Negotin kada je meštanin Dragan Birucić oko 5 časova ujutru pronašao svog sina Stefana (17) mrtvog u krevetu, koji je preminuo, najverovatnije, od posledica tinejdžerske tuče, što će utvrditi istraga.

– Naš sin je u petak uveče otišao najverovatnije na neki rođendan i oko 3 sata u subotu ujutru pozvali su nas iz policije i saopštili da je naš sin u bolnici, da je povređen i da je u vidno alkoholisanom stanju. Šokirali smo se i otac Dragan je odmah otišao u bolnicu – kažu roditelji. kada je stigao tamo, video je svog pripitog sina koji se otimao, bio blago agresivan i odbijao da primi terapiju.

Lekari su mi kazali kako Stefan odbija da primi infuziju i terapiju i šta sam drugo mogao, nego da ga odvedem kući – kaže otac.

U subotu je tokom celog dana Stefanu bilo mnogo loše. Neprekidno je imao mučnine, povraćao je i imao strašne bolove u vratu.

Otac ga je u popodnevnim satima opet odveo kod lekara.

sin

Stefanu nije bilo dobro ceo dan Foto: Telegraf

– U bolnici su mu snimili vrat i dali terapiju i kazali da idemo kući. Međutim, i kod kuće je sin nastavio da se žali na iste probleme.

Kasno uveče legli smo da spavamo i jutros oko 5 sati, ušao sam u sobu da vidim kako je i primetio da ne diše… – kroz suze priča otac koji je sina našao mrtvo

(Dnevne.rs /Izvor: Z.A. Telegraf)