JAKO ME BOLI GLAVA, POVREDE SU JEZIVE: Ispovest devojke koja je pretučena u Beogradu

autobus

Foto: Printscreen/Facebook

Mina je hitno prebačena u Urgentni centar nakon incidenta kako bi sanirala povrede lica i oka, dok je policija pronašla napadača i uhapsila ga.

Većina ljudi uglavnom okrene glavu na drugu stranu kada je reč o nasilju, međutim, to nije bio slučaj kod Mine Kus, ali je za to platila veliku cenu.

Naime, kada je stariji čovek na liniji 95 u Beogradu krenuo da izvuče jednu devojku iz prevoza kako bi sebi napravio mesto, Mina je reagovala, a nakon kraćeg vređanja njihov sukob poprimio je široke razmere.

On je u jednom momentu počeo da udara Minu pesnicma u glavu, a zatim i da je šutira po telu, a ona mu je u odbrani uzvratila.

On je u jednom momentu počeo da udara Minu pesnicma u glavu, a zatim i da je šutira po telu, a ona mu je u odbrani uzvratila.

Mina je hitno prebačena u Urgentni centar kako bi sanirala povrede lica i oka, dok je policija pronašla napadača i uhapsila ga.

HOROR U PANČEVU: Staford izujedao dve žene, jedna preminula na licu mesta, druga prevezena u bolnicu

– Jako me boli glava, sad čekam da uradim još neke preglede. Policija je odmah regovala i on je uhapšen. O nasilji nad ženama ne treba da se ćuti, zbog toga sam ja odmah sve objavila na Tviteru. Sada ne mogu da dajem nikakve detalje dok ovaj slučaj ne bude završen. – rekla je potresena devojka za Espreso.rs.

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs)