„JA SAM ISUS, MORAM DA PUSTIM KRV”! Novi detalji krvavog pira ubice iz Bogatića

ubistvo

Foto: Facebook

„Ja sam Isus i moram da pustim krv”, urlao je i šenlučio, posle krvavog pira, Marko Puzić (28) koji je juče u Bogatiću usmrtio majku Desanku (63)! Puzić je krvrnički udarao pesnicama rođenu majku, a posle svirepog ubistva skakao po njenom beživotnom telu, rekli su za Kurir očevici ovog monstruoznog čina.

– Marko je, najverovatnije u nervnom rastrojstvu, nasrnuo na majku i baku. Počeo je da ih tuče u kući, a žene su pokušale da pobegnu. Međutim, stigao ih je u dvorištu. Majku je udavio, a baku ostavio jedva živu u lokvi krvi. Posle krvavog pira, on je izašao na ulicu. Vikao je: „Ja sam Isus i moram da pustim krv.“ Jednoj komšinici je doviknuo: „Ja sam mislio da ćeš i ti da ideš sa mnom!“ – otkrili su očevici.

Komšije su zanemele pred jezivim prizorom.

“Videli smo kako izlazi na ulicu bos i krvav, a iz usta mu je penilo! Nismo mogli ni da pretpostavimo šta se zapravo dogodilo”, dodaje komšija.

Pravi horor tek je usledio. Marko je, navodno, krvnički tukao svoju baku, a njegova majka je staricu zatekla u besvesnom stanju. Tada je počela da zapomaže i doziva Marka iz dvorišta.

“Kada je Marko čuo da ga majka doziva, besno se vratio u kuću i ubio je”, govori izvor blizak istrazi.

Policija je brzo opkolila kuću kako niko ne bi mogao da priđe, a Marko je zatečen krvavih ruku i sa penom na ustima.

SPISAK MINISTARA KOJIMA SE DRMA FOTELJA: Čak šestoro će biti smenjeno! I ona je u panici

Markov Puzić uhapšen zbog sumnje da je nasmrt pretukao svoju majku i udario babu koju je policija zatekla u lokvi krvi.

Razlog ubistva još uvek nije poznat.

Prema informacijama koje smo dobili od komšija i poznanika, Marko Puzić je bio odličan đak, na svim takmičenjima u okviru svog školovanja je postizao izvanredne rezultate, a tokom svog školovanja je bio vukovac.

   

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)