“JA OVO U ŽIVOTU NISAM VIDEO” Đorđe je tukao lepoticu Ivanu motkom, peglom i sekao je nožem, pa je njenom bratu uputio sramnu molbu

nasilje

Foto: Privatna arhiva/Fejsbuk

U porodičnoj kući Ivane Filipović, u Banovom Polju, kod Bogatića, koja je brutalno pretučena u Novom Sadu, otac Dragan, majka Slađana, rođeni brat Ivan i baka Nevena, danas su malo smireniji jer, na sreću, Ivana nije životno ugrožena. Ali, pri samoj pomisli kakvu je torturu preživela i koliko je njihova miljenica imala sreće da preživi, odmahuju glavom u neverici.

– Šokirali smo se kada smo čuli šta se dogodilo, a još više kada smo nakon toga saznali da je Ivana duže vreme trpela psihičko i fizičko nasilje. Ne znam zašto je krila, sada je najbitnije da se oporavi. Nismo rodili dete da ga neko maltretira i ubije, ne možemo mu to oprostiti – kaže otac Dragan.

Njen rođeni brat Ivan kaže da sestra nije krila vezu. Sa Đorđem se zabavlja nepune dve godine, a od jesenas su i živeli zajedno u Novom Sadu gde on studira na Fakultetu za fizičku kulturu.

Đorđa su, nastavlja Ivan, upoznali svi u kući jer je sa Ivanom dolazio nekoliko puta. Iako mu je veoma teško zbog svega što je sestra preživela, Ivan pribrano priča da mu se ona i ranije poveravala da ima problema u vezi jer je Đorđe veoma ljubomoran.

Ivanin brat Ivan Filipović Foto: Privatna arhiva, Facebook

– Ja sam je savetovao da raskine, ali verovatno iz straha nije smela da to učini. Kao da joj je u mozak usadio da nikome ne sme ništa da priča, da bi je kontrolisao i maltretirao. Završilo se na tome da su izgladili nesporazume, sredili odnos, da se Đorđe smirio i da će sve da bude u redu.

Molba nasilnika da slučaj ne prijavljuju policiji Foto: Privatna arhiva, Facebook

Njena najbolja drugarica, koja joj je spasla život u utorak, potvrdila nam je, međutim, da je Ivana i ranije dobijala batine i da je bila psihički maltretirana – priča brat Ivan.

Ovo je Đorđe (24) koji je brutalno UNAKAZIO svoju devojku Ivanu (22)! POLOMIO JOJ REBRA MOTKOM, PRŽIO PEGLOM, SEKAO LICE NOŽEM (FOTO)

Ivan nam je pokazao prepisku iz svog mobilnog telefona ne verujući da ga Đorđe, nakon svega, moli da slučaj ne prijave policiji. Na sreću, Ivana je, kako su porodici saopštili lekari u Sremskoj Kamenici sada stabilno i van životne opasnosti, a siledžija je iza rešetaka.

(Dnevne.rs/Izvor: D. Grujić, Telegraf.rs)