IZREŠETAN DRAGOJE TRŠIĆ: Ubica je sa 4 hica upucao bivšeg dečka POZNATE MANEKENKE (INFO)

ubistvo

Foto izvor: Telegraf; montaza: Dnevne.rs

Svoju žrtvu čekao je u zasedi, a niko od komšija nije video ništa sumnjivo kobnog trenutka. Svi su, kako pričaju, “samo čuli petarde”.

Istraga egzekucije Dragoja Trišića (44) koji je ubijen preksinoć ispred zgrade u Trgovačkoj ulici ide u dva smera, ispituje se da li je on još jedna žrtva u narko-ratu ili je možda likvidiran zbog prevlasti na tržištu lokala.

Za sada je izvesno da je ubica, čiji identitet još nije utvrđen, žrtvu pratio i birao najpogodniji trenutak, sumrak, za realizaciju plana.

Trišić se, prema saznanjima “Blica”, u sredu po podne iz Košutnjaka gde godinama živi sam odvezao do zgrade u Trgovačkoj ulici gde je odrastao i gde stanuju njegova majka i brat.

– Ubica ga je čekao i u momentu kada je izašao iz zgrade ubica je iz pištolja ispalio nekoliko hitaca u njegovom pravcu.

Dva metka su ga pogodila u grudi i Trišić je pao, dok je egzekutor pobegao – kaže sagovornik “Blica” upoznat s istragom.

Pretpostavlja se da je ubica Trišića čekao u haustoru odmah pored zgrade u kojoj je proveo mladost.

OBILO MU SE O GLAVU: Krenuo je da ubije svinju sekirom, a u sledećem trenutku.. (VIDEO)

Dragoje Trišić je, inače, godinama bio u vezi sa poznatom manekenkom Ivanom Kukrić. Poznanici kažu da je to bila velika ljubav, ali da im je veza bila turbulentna.

Svojevremeno su čak i mediji pominjali da je manekenka imala dugogodišnju vezu sa “izvesnim Trišom, biznismenom iz Beograda”. Trišić je u poslednje vreme bio u ozbiljnoj vezi i navodno je sa tom devojkom bio i veren.

Da li je Trišićev egzekutor pobegao sam ili je imao saučesnika u vozilu, zasad se samo nagađa. Pošto je već bio sumrak niko od prolaznika nije ga dobro video, ali su svi izjavili da su čuli petarde.

ZALUDELA CELU JUGOSLAVIJU, ZBOG NJENE LEPOTE SE ZAUSTAVLJAO SAOBRAĆAJ: Danas ima 74 godine i živi daleko od očiju javnosti (VIDEO)

Ubicu nije snimila ni kamera instalirana u zgrade ispred koje je likvidiran Trišić. Naime, ta kamera se uključuje samo u momentu kada vlasnik stana poželi da vidi ko je ispred zgrade, ali ne snima.

Ipak, veruje se da je ubica za sobom ostavio neki materijalni trag koji bi mogao pomoći u njegovoj identifikaciji, kao što su čaure, koje su tokom jučerašnjeg dana forenzičari tražili na mestu zločina.

Tri puta osuđivan zbog droge

Trišić je ranije hapšen sa drogom, čak je tri puta osuđivan uslovno, pa nije nemoguće da je u tom poslu nekome zasmetao, da je možda želeo da proširi teritoriju ili preuzme nove kanale, i da ga je to koštalo glave. Inače, u Žarkovu gde je Trišić odrastao i ubijen, kažu da tamo nije pravio probleme

“FILMSKI SCENARIO” U ZAJEČARU: Pripadnici Vojske Srbije bacali KOKAIN PO GRADU dok su bežali, a onda su naišli na policijsku blokadu

(Dnevne.rs /Izvor:  Ana Ž. Adžić, Blic)