IZBO ŽENU NOŽEM 18 PUTA DOK JE DRŽALA BEBU U NARUČJU: I dete zadobilo posekotine,

zločin

Foto ilustracija: Tanjug

Katarina T. iz Gornje Gušterice (22) u blizini Gračanice zadobila je teške povrede u predelu ruku i grudnog koša koje joj je u četvrtak popodne nožem naneo tri godine stariji suprug Milan T. Posle prve pomoći pružene u bolnici Prištini i opservacije u KBV u Kosovskoj Mitrovici, mlada žena je opremljena na dalje lečenje u KBC u Kragujevcu.

– Iako je stanje pacijentkinje izuzetno teško, jer se radi o jako ozbiljnim povredama, ona je posle reanimacije u našem Kliničko -bolničkom centru otrpemljena za Kragujevac u svesnom stanju – kaže za “Novosti” dr Milan Ivanović, direktor KBC u Kosovskoj Mitrovici.

Naglasio je da je nesrećna žena zadobila 18 uboda nožem u predelu ruku i dva uboda u predelu grudnog koša nadomak srca.

SUNOVRAT MORALA: Razbojnik upao kroz prozor MANASTIRA U RIPNJU u sobu monahinje i uzeo više od 300.000 dinara i 4.000 evra

Mada je drenaža pluća pacijentkinji urađena u bolnici u Prištini, rodbina je odbila operaciju u ovoj zdravstvenoj ustanovi tako da je ona potom opservirana u bolnici u Kosovskoj Mitrovici.

bolnica

Foto: Z.Stanić

Kako ističe dr Ivanović, nesrećna žena je zadobila pet proboda nožem u predelu desne, petnaest na levoj ruci, pritom su joj povređeni mišići i krvni sudovi, a povrede u predelu grudnog koša jako su ozbiljne. Posle reanimacije i transfuzije krvi u bolnici u Kosovskoj Mitrovici ona je u svesnom stanju prevezena na dalje lečenje u KBC u Kragujevcu.

Iako je bilo indicija da je prilikom nasrtaja na suprugu, Milan T. povredio i bebu, u stanici kosovske policije u Gračanici negiraju da je dete povređena, ali da je nesrećna žena u kritičnom stanju bukvalno spasena u zadnjem trenutku.

NASMRT PREBIO SINA(14) ZBOG HILJADU EVRA: Detetu popucali UNUTRAŠNJI ORGANI!

– Posle nanetih povreda Milan T. je otišao, a povređena žena je puzeći uspela da dođe do dvorišta, odakle su komšije i rođaci pozvali policiju i Hitnu pomoć – kažu u gračaničkoj policiji.

Nedugo zatim u obližnjem selu nasilnik je uhapšen i određen mu je pritvor do 48 sati.

Foto: Kurir

Iako je mislio da je ubio suprugu, Milan T. nije pokušao da pozove Hitnu pomoć, niti se preda organima reda. Takođe, Katarina sa kojom ima dvoje maloletne dece i ranije ga je prijavljivala za nasilje u porodici.

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: Novosti)