IZBO SAM GA, OŠAMARIO ME: Vojni kuvar ubio Marka u Somboru

ubistvo

Foto: Privatna Arhiva

Sombor: Vladan Ž., osumnjičen da je nožem ubo Marka Đurovića, rekao je da se samog zločina ne seća jer je imao prekid filma

Vladan Ž. (41) iz Sombora, osumnjičen da je 13. januara na Prvomajskom bulevaru u Somboru, nasmrt izbo sugrađanina Marka Đurovića (28), i to naočigled njegovog oca, na saslušanju kod tužioca je izjavio „da jeste izbo Marka, ali nakon što je on njega ošamario“, nezvanično saznaje Kurir.

Prema rečima našeg izvora, iako je osumnjičeni priznao zločin, rekao je „da se samog čina ne seća“.

– Navodno je izjavio da je u tom trenutku imao prekid filma – kaže naš izvor i dodaje da je kamera sa apoteke na Prvomajskom bulevaru snimila čitav zločin. – Na snimku se vidi kako je Vladan Ž. u prolazu, tačnije prilikom mimoilaženja, nešto promrmljao u pravcu Đurovića, koji je šetao sa ocem. Zatim se vidi kako Đurović prvi kreće ka osumnjičenom. Navodno ga je ošamario i odgurnuo. Posle toga, osumnjičeni je izvadio nož i dva puta ga zario Đuroviću u srce – kaže izvor i dodaje da policija nije pronašla nož kojim je ubistvo počinjeno.

Kako saznajemo, uhapšeni Vladan Ž. je vojni kuvar, zaposlen u Prvom centru za obuku. – On je već 17 godina profesionalni vojnik, a njegovo hapšenje šokiralo je sve koji ga poznaju. Znali smo da ima problema u porodici, da je pred razvodom.

Supruga mu jeotišla u Nemačku da radi, a on trenutno živi sa sinom. Mučila ga je situacija u porodici, bio je pomalo rastrojen, ali je na poslu bio savestan i odgovoran radnik – pričaju prijatelji uhapšenog i dodaju da je on posle ubistva normalno dolazio na posao. – Ponašao se kao da se ništa nije dogodilo. Niko od kolega nije ni mogao da nasluti da je on uradio nešto tako jezivo – kaže jedan kolega.

Kako saznajemo, Vladan Ž. živi na bulevaru u kom se zločin dogodio.

ONA JE POSTALA MAMA PO SEDMI PUT: Ana Spasić je ponos Srbije i ova heroina iz Kragujevca ima poruku za SVE ŽENE! (FOTO)

Kamere ga snimile

BIO U KAFANI

Kako saznajemo, kamere sa Prvomajskog bulevara zabeležile su kako je osumnjičeni pre zločina izašao iz kafane da kupi cigarete. – Po povratku iz prodavnice naleteo je na pokojnog mladića i njegovog oca – kaže izvor Kurira.

   

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, J.M.)