“IZAŠLA JE IZ LIFTA, NIJE ZNALA ŠTA JE ČEKA”: Devojka srpskog porekla ubijena u bolnici u Čikagu u stravičnoj pucnjavi ZBOG VERENIČKOG PRSTENA (FOTO)

nož

Foto – ilustracija: Pixabay, Telegraf

Amerikanka srpskog porekla Dejna Les (25), koja je ubijena u pucnjavi u bolnici u Čikagu, stradala je u rešetanju usred bolnice koje se odigrao oko 3.30 sati popodne, samo nekoliko minuta nakon što se doktorka Tamara O’Nil na parkingu posvađala sa svojim bivšim verenikom zbog vereničkog prstena!

Naime, kako piše “Dejli mejl”, doktorka O’Nil posvađala se sa svojim bivšim verenikom Huan Lopezom jer joj je tražio da mu vrati verenički prsten koji joj je dao.

Ona mu je, navodno, odgovorila da ga nema i tada je počela drama. Njih dvoje su inače planirali svadbu za 27. oktobar, međutim, raskinuli su iz, za sada, nepoznatih razloga.

– Oni su se posvađali na parkingu nakon čega je O’Nil izvadila mobilni telefon i pokušala da pozove policiju. Rekla je da je ostavimo na miru jer će je on ubiti – rekao je za “Dejli mejl” svedok drame, a potom dodao: “Zahtevao je od nje da mu da prsten. Ona je rekla da ga nema. Tada je izvadio pištolj”.

verenik

Foto: Facebook

Lopez je nakon rasprave ušetao u bolnicu za bivšom verenicom i u nju ispalio tri hica! Kada je pala, stao je iznad nje i u nju ispalio još tri. Tada je, kako pričaju svedoci, policijski automobil krenuo ka njemu. Otvorio je vatru i na njih i počeo da beži u bolnicu. Policajci su zvali pojačanje i utrčali u bolnicu za napadačem.

Pomahnitali muškarac nakon toga nastavio je da puca na svakoga na koga je naišao u hodniku – ubio je Dejnu, farmaceutkinju, koja je u tom trenutku izlazila iz lifta nesvesna drame koja se u hodniku odigravala, a potom upucao policajca koji je pokušao da ga zaustavi. Pucao je na još jednog policajca, međutim pogodio ga je u futrolu za pištolj, pa ga metak nije ni okrznuo.

– Ta jadna devojka je samo izašla iz lifta. Nije imala nikakve veze sa bilo čim i on ju je ubio. Zašto? – rekao je jedan od svedoka iz bolnice.

Svedoci kažu da je u bolnici nastao potpuni haos.

– Kada je utrčao počeo je nasumice da puca. Uopšte nije birao žrtve – kažu zaposleni u bolnici za “Dejli mejl”. Haktor Adita, kaže da je sedeo u čekaonici kada je ugledao Lopeza.

– Pištolj je dopunio dva puta. Ispalio je po 32 metka svaki put. Pucao je kao manijak i očigledno zna kako da puca jer je taj pištolj držao sa dve ruke – kaže on. Lopeza su nakon toga u bolnici ubili policaci.

noz

FOTO: FACEBOOK

Ko je ubijena devojka srpskog porekla?

Ubijena devojka srpskog porekla iz Čikaga letos je doktorirala farmaciju na poznatom Pjurdju univerzitetu u Indijani, koji je na oko dva sata južno od Čikaga.

Ona je u julu ove godine dobila posao u bolnici i planirala je venčanje za početak juna sledeće godine.

Tokom studija volontirala je na SOS telefonu za žrtve silovanja i sprečavanje samoubistava.

(Dnevne.rs /Blic.rs /Izvor: Daily mail)