IZ PROVODA U SMRT Poslednji detalji teške tragedije u Subotici: Ognjen je sa društvom otišao na železničku stanicu. Nekoliko trenutaka kasnije UBILA GA JE STRUJA (FOTO)

Ognjen

FOTO: FACEBOOK

Ognjen Ć. (21) iz Subotice poginuo je noćas u blizini Železničke stanice u Subotici kada se popeo na teretni vagon i od siline strujnog udara zadobio smrtonosne povrede.

Prema nezvaničnim informacijama telo nastradalog mladića nalazilo se na krovu teretnog vagona kod stanice.

Kako saznajemo, mladić nije bio sam, već u društvu prijatelja. U petak uveče izašli su u provod i bili u klubu u centru grada, koji se nalazi nedaleko od železničke stanice.Navodno je društvo posle druženja u kafiću otišlo do stanice i Ognjen se popeo na vagon. Nažalost, doživeo je strujni udar i preminuo na licu mesta. Na njegovom telu uočene su smrtonosne opekotine

Više javno tužilaštvo u Subotici izdalo je naredbu da se uradi obdukcija i toksikologija mladićevog tela u Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Nastradali mladić je bivši učenik subotičke Gimnazije “Svetozar Marković” i prema rečima njegovih nekadašnjih profesora i drugara iz razreda bio je divan mladić.

MORAL ISPRED NOVCA! Novak Đoković: Mogu da mi ponude milijarde dolara, neću njih da reklamiram!

– Pre dve godine je maturirao u našoj školi. Upisao je PMF u Novom Sadu. Dobro dete i učenik. Svi su ga voleli. Vest da je nastradao nas je užasnula. Svi smo u šoku i neverici. Mnogo nam je žao – kažu u školi. Mladić O. Ć. (21) iz Subotice poginuo je noćas u blizini Železničke stanice u Subotici kada se popeo na teretni vagon i od siline strujnog udara zadobio smrtonosne povrede.

Za studenta iz Subotice mladi imaju samo reči hvale i sa nevericom prihvataju da Ognjena više nema.

– Jako dobro dete. Svi smo u neverici i šoku.  Bio je dobar student, studirao je nešto u vezi kompjutera, IT sektor.Odličan kompjuteraš. Uvek je hteo da pomogne i nama starijima. Strašna tragedija – kaže prijatelj porodice Ćuk.

         

(Dnevne.rs /Izvor:  B. Vučković, Blic)