IVANI IZ NOVOG SADA SE DOGODIO NOVI HOROR! Razlog je više nego UŽASAN!

batine

Foto: Facebook/ Ivana Filipović

Ivana Filipović (22), studentkinja koju je sredinom marta dečko Đorđe Lacković (24) brutalno tukao, sekao nožem i pekao peglom, ponovo je napadnuta!

Ovog puta nesrećna devojka se našla na meti najbolje drugarice, i to nakon što je tokom istrage isplivalo da je Ivani iza leđa bila u vezi sa monstrumom koji ju je unakazio od batina!

– Kao svedok u tužilaštvu početkom maja je saslušana Ivanina najbolja drugarica. Advokat odbrane ispitivao ju je o njenom odnosu sa Lackovićem i pokazao joj poruke koje su njih dvoje razmenjivali. Tada se videlo da je Đorđe varao Ivanu sa njenom najboljom drugaricom. Osim poruka, postoje i fotografije i njihovi intimni snimci – tvrdi Ivanina prijateljica, koja je želela da ostane anonimna.

Kako objašnjava, Filipovićeva je ubrzo saznala šta je bilo na saslušanju.

“SAD IMAM SVE” Oglasila se mlada iz Bosne koja je POBEGLA SA SOPSTVENE SVADBE zbog novca

– Poludela je kada je čula šta su joj iza leđa radili tadašnji dečko i najbolja drugarica. S posla je poslala poruku toj drugarici i pitala da li je to istina jer nije želela da veruje u to. Umesto da bar pokuša da joj se izvini, ta devojka je odmah ušla u kladionicu u kojoj je Filipovićeva radila i nasrnula na nju. Nije htela da kaže da li je istina da je bila u vezi sa Đorđem, nego je samo Ivanu vređala i napadala – navodi sagovornica.

brat

POVREĐENA DEVOJKA SA BRATOMFOTO: FEJSBUK, PRIVATNA ARHIVA

Ona dodaje da se Filipovićeva nakon incidenta vratila u rodno Banovo Polje i da danima ne izlazi iz kuće.

– Veoma je depresivna jer su je svi izdali, od momka do najbolje drugarice – zaključuje ona.

         

(Dnevne.rs/ alo.rs / Srpski Telegraf)