ISPOVEST BRATA DEVOJKE KOJU JE UDARIO SLOBODAN VASIĆ: Čuo sam njeno zapomaganje! Sloba je pio viski i tablete..

pevač

Foto: Printscreen/Kurir

Mladić Đ. J. (27) tvrdi da je zvezda “Granda” pod velikim pritiskom zbog nagomilanih problema, kao i da je to verovatno razlog zbog kog je nasrnuo na njegovu sestru s kojom je u vezi mesec dana

Kada sam sa devojkom izašao iz Slobinog stana i krenuo ka automobilu, sa terase sam čuo urlike svoje sestre: “Bato, spasi me!” Odmah sam se vratio u stan i zatekao Vasića kako leži preko moje sestre i udara je u lice.

Ovo je za Kurir ispričao Đ. J. (27), koji se predstavio kao brat devojke pevača Slobodana Vasića, koju je on navodno udario u jednom novosadskom restoranu, nakon čega je uhapšen.

Čuo zapomaganje

Podsetimo, nekadašnji učesnik “Zvezda Granda” dobio je prekršajnu prijavu zbog remećenja javnog reda i mira svađom i tučom, jer se nakon proslave Prvog maja potukao sa svojom devojkom, ali i njenim bratom i njegovom devojkom.

– Tog dana smo bili u restoranu i sve je bilo u redu dok nismo došli u stan. Međutim, kada smo devojka i ja krenuli kući, čuli smo zapomaganje moje sestre. Dok sam se peo ka stanu, već sam pozvao policiju – tvrdi Đ. J. i nastavlja.

– Slobodana sam odgurnuo u predelu lica, kako bih ga skinuo sa moje sestre. Kada je policija došla, on je već pobegao i nije bio u stanu, pa su ga oni vijali po Novom Sadu. Pretpostavljam da se uplašio mene – kazao je naš sagovornik, koji tvrdi da je prekršajna prijava podneta samo protiv Vasića.

Inače, Đ. J. tvrdi da je Vasić u vezi s njegovom sestrom bio mesec dana.

– Zabavljali su se mesec dana, a on se posle 20 dana veze uselio u stan koji je ona iznajmila u Novom Sadu. Moja sestra je, inače, studirala u Beču, ali je odlučila da se vrati u Srbiju, pa je uzela stan. Kako sam čuo, Slobodan je posle svega otišao u Suboticu, a njih dvoje su raskinuli – priča brat napadnute devojke.

Prekršajne prijave

On kaže da ne zna zašto je Vasić nasrnuo na njegovu sestru.

– Tog dana je pio viski i neke tablete. Slobodan ima mnogobrojne probleme, dužan je, pa je verovatno zbog toga pod pritiskom – objasnio je naš sagovornik.

“NIKAD NISAM PITAO ŠTO MI JE UBIO ĆERKU” Potresna ispovest oca studentkinje Marije koja je oteta, ubijena, pa ZAPALJENA

Kako je naš izvor ranije potvrdio, protiv svih četvoro učesnika tuče podnete su prekršajne prijave.

– Utvrđeno je da nema elemenata krivičnog dela, ali su svi krivi za svađu i tuču, jer su narušili javni red i mir – objasnio je naš izvor.

pevač

Foto. Youtube printscreen/Grand Magazin Tv Grand

Podsetimo, ovo nije prvi put da je pevač Slobodan Vasić nasilan prema svojim devojkama. Svoju bivšu partnerku Valentinu je takođe fizički napao, ali mu je ona uzvratila.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, Danijela Jovanović)