I KAMEN BI ZAPLAKAO: Porodica Šabana Šaulića oglasila se povodom velikog gubitka

pevač

Foto: printscreen/youtube

Pevač narodne muzike Šaban Šaulić rano jutros doživeo je tešku saobraćajnu nesreću u Nemačkoj, hitno je prebačen u bolnicu gde je podlegao povredama.

Porodica se oglasila povodom velikog gubitka.

– Sa velikim bolom i neizmernom tugom obaveštavamo vas da je danas prestalo da kuca veliko srce i da je utihnuo najlepši glas regiona kada nas je napustio suprug, otac, deda, kum i prijatelj Šaban Šaulic. Ljubav kojom je nesebično darivao sve oko sebe utkao je i u svoje pesme i naša želja je da tako ostane i upamćen, kao veliki umetnik, neponovljivi pevač ali pre svega divan čovek! Porodica Šaulić se zahvaljuje svima na izrazima saučesća i molimo javnost da i u ovim teškim trenucima dostojanstveno sačuvamo uspomenu na Šabana – reči su porodice Šaulić.

Naježićete se kad vidite poslednju objavu Šabana Šaulića na društvenoj mreži! (FOTO)

Podsetimo, Šaban Šaulić je sinoć nastupao u Nemačkoj, a pri povratku ka Srbiji, oko 7 sati ujutru, doživeli su tešku saobraćajnu nezodu. Kako se navodi, pevač je u autu bio sa vozačem i kumom.

Prilikom saobraćajne nesreće Šaulić je sedeo na mestu suvozača, a u njih se zakucao vozač “mazde” (34) koji je, prema navodima, tom prilikom bio u alkoholisanom stanju i vozio bez saobraćajne dozvole.

NIJE MU BILO SPASA: Ovo je zvaničan izveštaj nemačke policije! Šaulić sedeo na mestu suvozača!

Nakon nesreće pevač je hitno prebačen u bolnicu, nakon čega je podlegao povredama.

(Dnevne.rs/Izvor: Srbija Danas)