HVALIO SE LUKSUZNIM ŽIVOTOM: OVO JE MILO ILIĆ (31) KOJI JE LIKVIDIRAN U SAČEKUŠI U PODGORICI! (FOTO)

Milo

Foto: Printscreen Facebook

Milo Ilić ubijen je u pucnjavi koja se dogodila danas oko 16.30 časova, a kako navode crnogorski mediji, bio je pripadnik “kavačkog” klana.

Ilić je, prema navodima crnogorskih medija bio povezan sa Veskom Kalezićem koji je, u novembru, prošle godine ubijen na Starom aerodromu.

Prema saznanjima CdM-a, Ilić je parkirao džip uz ulicu i pošao do kladionice.Kada se vraćao, prišao mu je momak sa kačketom i ispalio pet-šest hitaca u njega.

Ilić je onda ranjen krenuo da beži, ali ga je ubica sustigao i ispalio još pet hitaca. Nakon toga je pobegao.

ilic

FOTO: FACEBOOK

Kako se može videti na njegovom Fejsbuk profilu, on se često hvalio luksuznim životom. Skupi automobili, debele “kajle” oko vrata uglavnom su fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama.

Takođe, tu su i fotografije iz filma Kum, ali i jedna Akranova.Iz policije je saopšteno da je Ilić, shodno policijskim evidencijama, pripadnik jedne organizovane kriminalne grupe.

“Policijski službenici, u koordinaciji sa tužilaštvom, preduzimaju intenzivne aktivnosti na identifikovanju osobe koja je ubila Ilića. Na licu mjesta se vrši uviđaj kojim rukovodi državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici”, ističu u Upravi policije.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir.rs)