HTEO JE DA ISPADNE FRAJER: Evo šta kaže otac maloletnika iz Vrbasa koji je pao sa bandere na beton (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

bandera

Foto: Printksin: Youtube/ Zligor St

Na užasavajućem snimku koji su Vrbašani okačili na Fejsbuk vidi se maloletni M.D. koji visi sa bandere i ljulja se, a posle neuspelog pokušaja da se odbaci u vodu pada na beton sa visine od oko 6 metara. 

Tinejdžer je zadobio prelom ruke i noge kada je u četvrtak pao sa bandere na koju se popeo da bi skočio u Veliki bački kanal u Vrbasu.

Na snimku se čuju i njegovi drugovi, koji su ceo događaj i snimili, kako ga ohrabruju “da se odbaci i skoči”

Iako se, po prirodi pada olako moglo zaključiti da je dečak u najmanju ruku slomio kičmu, M. D. je ipak prošao sa dva preloma.

– Povređeni dečak nalazi se na odeljenju ortopedije, s teškim telesnim pvoredama u vidu preloma ruke i noge – kažu za u Opštoj bolnici u Vrbasu.

UŽAS U VRBASU: Dečak sa bandere visoke pet metara pao na beton (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Otac maloletnog M.D. Rajko D. kaže da je njegov sin pokušao da ispadne frajer u društvu i da ga je to skupo koštalo.

– Moj sin ima prelome leve ruke i desne noge i u bolnici je u Vrbasu. Bio je na odeljenju intezivne nege, ali sada je svestan i dobro i nalazi se na odeljenju bolnice. Posetili smo ga jutros – rekao je  otac maloletnika i dodao da mse nada da njegov sin više neće praviti takve gluposti.

PRONAĐENA KRVAVA U KUPATILU: Ćerka Milića Vukašinovića prerezala vene (INFO)

– Drugovi su ga nagovorili na to, a on je hteo da ispadne frajer. Valjda zna šta je uradio, da je pogrešio i nadam se da neće više praviti takve gluposti – kazao je otac tinejdžera M. D. koji će tek za mesec dana napuniti 16 godina i koj je do sada išao u Kulu u školu, ali će se od nove školske godine vratiti u Vrbas.

Drugovi koji su mladića nagovorili da skoči, prema njegovim rečima, nisu posetili M. D. u bolnici.

FORENZIČARI IZ AMERIKE SKREĆU ISTRAGU U DRUGOM PRAVCU: Odeća Jelene Marjanović otkriva jezivu istinu o ubistvu pevačice!

– U posetu mu je došao samo drug Ignjat, dok se deca koja su navijala da moj sin skoči, nisu ni pojavila – zaključio je otac povređenog maloletnika.

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)