HTELA DA POBIJE CELU FIRMU IZ OSVETE?! Ovo je trovačica iz Smedereva, koja bi mogla ostatak života da provede iza rešetaka

Smederevo

Foto: Printscreen

Radnica Poljoprivredno-savetodavne stručne službe u Kolarima kod Smedereva S. N. (41) uhapšena je zbog sumnje da je sipala otrov u kafu kojom su se otrovali zaposleni i gosti ove ustanove. Ona je uhapšena i određeno joj je zadržavanje od 48 sati.

Sanja Nikolić je u ovom trenutku osumnjičena za krivično delo pokušaj teškog ubistva. Zaprećena kazna za ovo delo je najmanje 10 godina, odnosno maksimalna od 30 do 40 godina.

Foto: Printscreen

Prema informacijama iz istrage koje su objavljene u medijima, ona je htela da ubije sve zaposlene, ali srećom, unete doze nisu bile smrtonosne. Navodno, motiv ovog jezivog zločina je – osveta, jer je bila predmet ogovaranja po firmi zbog preljube, za koju je saznao njen suprug.

DRAMA U NOVOM PAZARU: Muškarac satima držao na nišanu najbliže, ostao je zabarakadiran sam u kući, porodica evakuisana

S.N. je zato odlučila da se osveti kolegama , a otrovnu kafu je delimično popilo troje ljudi – dva gosta i jedan zaposleni. Srećom, oni su odmah medicinski zbrinuti, a potom i lečeni nekoliko dana na Vojnomedicinskoj akademiji, nakon čega su pušteni kući.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)