HRABRA MAJKA OTKRILA SVE, PA NADRLJALA: Slučaj OTMICE DVE DEVOJČICE dobio neverovatan epilog

pubovi

Foto ilustracija: printscreen/telegraf

Žena iz Elemira, koja je ispričala da su nepoznati ljudi belim kombijem pančevačkih tablica pokušali da kidnapuju dve ćerke njene sugrađanke nudeći im čokoladu, juče je pozvana na informativni razgovor u policiju radi provere da li je govorila istinu ili je širila paniku!

– Inspektori su je vaspitavali unakrsno tri sata! Verbalno su bili prilično grubi prema njoj. Ona ih je uputila na ženu čije su ćerke bile na meti otmičara. Postoje očevici događaja i komšija koji je sprečio otmicu. Ona se oglasila javno samo zato što i sama ima dve ćerke i zato što je zabrinuta za njihovu bezbednost!

Doživela je neprijatnost samo zato što slučaj nije bio prijavljen policiji i što su za njega saznali iz novina! Pre nego što su proverili i uverili se da govori istinu, pretili su joj da će protiv nje podneti krivičnu prijavu za lažno uznemiravanje – navodi izvor blizak ovom slučaju.

“EVENTUALNI SUKOB INTERESA” Izbačena predstava sa Sergejem Trifunovićem sa festivala

MUP je saopštio da policiji nije prijavljen ni pokušaj otmice dve devojčice na području Elemira, ni otmica devojčice na području Ečke, niti je evidentirano da se bilo šta slično dogodilo. MUP je apelovao na sve, naročito na roditelje i nastavnike, da ne šire neproverene informacije koje dovode do uznemiravanja javnosti, naročito dece.

Građani Elemira posle jučerašnjeg saopštenja MUP-a kažu da im nisu poznati razlozi zbog kojih pokušaj otmice nije prijavljen i ističu da zabrinutost za decu ne jenjava.

RAZBIĆU TI GLAVU, S.INO JEDNA: Komunalni policajac u Beogradu nasrnuo na čoveka jer ga je upozorio da KRŠI ZAKON (VIDEO)

Istina je da pokušaj otmice belim kombijem nije prijavljen policiji, ali to ne znači da se nije dogodio! Majka koja je to otkrila za medije zabrinuta je kao i svaki roditelj u Elemiru. Svaka joj čast što je bila spremna na takav rizik i što nije ignorisala situaciju u kojoj se nalazimo – kažu meštani ovog banatskog mesta koji su insistirali na anonimnosti.

(Dnevne.rs/Srbija Danas.com/Izvor: Alo)