HOROR U TUNELU STRAŽEVICA: Direktan sudar kamiona i kombija! Uznemirujuće scene na mestu tragedije (FOTO)

tunel

Foto: Čitalac kurira

U teškoj saobraćajnoj nesreći, u tunelu Straževica koja se dogodila oko 19:45 poginuo je vozača kedija nakon sudara sa kamionom.

U ovoj nesreći je povređeno 6 osoba.

Brzom intervencijom pripadnika policije i hitne pomoći izbegnuta je tragedija većih razmera.

FOTO: ČITALAC KURIRA

Saobraćaj je maltene gotovo prekinut na obilaznici oko Beograda.

ROĐEN I ODRASTAO U FRANCUSKOJ: Ovo je muškarac koji je divljao u Strahinjića bana, i ranije bio privođen zbog udesa

Građani su bili svedoci brze reakcije pripadnika policije i vatrogasaca koji su dali sve od sebe da pomognu povređenima, do dolaska hitne pomoći

FOTO: ČITALAC KURIRA

– Za samo nekoliko minuta, policajci i vatrogasci bukvalno su se stvorili na mestu nesreće. Trčali su i pokušali sve da spasu čoveka u kediju, i povređene – svedoči za Kurir očevidac tragedije.

FOTO: ČITALAC KURIRA

“Bilo je neverovatno. Čuli su se jauci iz smrskanih vozila. Niko od nas nije smeo ni da priđe povređenima, a hrabri policajci su im prilazili, smirivali ih i pokušavali da ih bezbedno izvuku iz vozila, do dolaska hitne pomoći, kako bi ih lekari što pre preuzeli i ukazali pomoć. U tunelu se našlo dosta ljudi, ali moram da priznam da niko od nas nije niti smeo, niti mogao bilo šta da preduzme. Svi smo bespomoćno gledali u pravcu povređenih”, kaže za “Kurir” jedan od vozača koji se našao na licu mesta, koji nam je prosledio i fotografije na kojima se vidi jedan od hrabrih policajaca kako pomaže jednim od povređenih.

         

(Dnevne.rs/izvor: Kurir.rs, Jelena Rafailović)