HOROR NA KOSOVU: Albanci pucali na srpski bračni par i njihovu maloletnu decu! Metak prošao pored glave majke

Kosovo

Foto ilustracija: Telegraf

Na mladi bračni par Marijanu (35) i Veljka Komatovića i njihovo dvoje maloletne dece od pet i tri godine, povratnike u selu Žač u Metohiji, pucale su u subotu popodne još uvek nepoznate osobe.

Naime, po rečima glave porodice, Veljka Komatovića metak kojim je pucano iz vatrenog oružja prošao je nedaleko od glave njegove supruge koja se sa decom nalazila u dvorištu.

Pogledajte kako je izgledao i šta je govorio predsednik Aleksandar Vučić u 7. razredu osnovne škole (VIDEO)

– Pucnjava se začula sa udaljenosti od oko 500 metara i to u trenutku kada sam ja kosilicom kosio travu u dvorištu a moja supruga mi je sa decom pravila društvo. Metak koji je prošištao pokraj njene glave završio je na okolnoj kanti za smeće, tako da je prava sreća da su mi supruga i mališani prošli nepovređeno – ističe zabrinuto ovaj mladi povratnik koji je u svom Žaču osnovao pravo povratničko domaćinstvo.

ŠIROKO: Čovek koji je na službena putovanja potrošio 160.000 EVRA sada je ženu i ćerku vodio u Italiju o trošku komunalnog preduzeća (FOTO)

Inače,u ovom selu nedaleko od Istoka, od oko 800 Srba koliko ih je živelo do 1999. godine, sada ih je svega oko četrdesetak koji su od povratka 2010. godine na meti napada lokalnih Albanaca koji su do tada koristili njihova imanja od kojih je i dalje veći deo uzurpiran.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, Novosti)

1 Comment on "HOROR NA KOSOVU: Albanci pucali na srpski bračni par i njihovu maloletnu decu! Metak prošao pored glave majke"

  1. ТРЕБА УЅЕТИ ОРУЅЈЕ И САМООРГАНИЅОВАНО ОТИЦИ НА КОСОВО…….

Comments are closed.